Lamper fra Bloomingville
Vasketøjskurv på hjul
Cykelkurv - Romantisk og rummelig i natur rattan
Indret med 60’er-æstetik
En roman om kærlighed

Ester Nilsson er digter og skribent og lever et stille liv koncentreret om at læse, tænke, skrive og samtale. En dag bliver hun bedt om at holde et foredrag om kunstneren Hugo Rask. Hun forelsker sig hovedkulds i den store kunstner, og de har et par seksuelle møder, men Hugo Rask synes ikke interesseret i mere. For Ester Nilsson er forelskelsen til gengæld blevet en altoverskyggende længsel, og kærlighed gør i den grad Ester blind, og hun overhører alle tegn på sine uigengældte følelser. Det er pinefuldt for både hende og læseren.

'En roman om kærlighed'  er skrevet af den svenske forfatter Lena Andersson. Det er en bog fuld af universelle betragtninger over kærligheden og grumme persontegninger, skrevet af en forfatter med et helt særligt blik for mennesker og relationer.

Bogen er overvældende flot modtaget både blandt kritikere og læsere og solgt i over 200.000 eksemplarer.

"Her er tale om en helt særlig forfatter med et helt særligt blik for mennesker og relationer. Uhyre skarpt seende og med en rå, underspillet humor fortæller hun et tidløst drama, der nådesløst blotlægger forelskelsens selvbedrag."

Titel: En roman om kærlighed
Foratter: Lena Andersson
Forlag: Lindhardt og Ringhof

Af ingenting

En historie om hvordan mennesker kan komme til at betyde alt for hinanden, hvordan barndommen kan have konsekvenser langt ind i det voksne liv og om hvor højt man kan elske. Stærk roman af Vibeke Marx.

Read more
Skæbnens bog, af Parioush Sanlee

Halvtreds års kvindeskæbne i Iran ...

Read more
For meget lykke, af Alice Munro

Den nobelprisvindende forfatter Alice Munro skriver om mennesker. I hendes novellesamling For megen lykke handler det om kvindeliv, om lykke og skuffelser, og om ærgrelser over vores alt andet end perfekte mænd, børn og tilværelse.

Read more
Himlen brændte

Ib Michael har med Himlen brændte skrevet en vild og eventyrlig roman, en blanding af fakta og fiktion, en familiekrønike og en bog om at finde den store kærlighed.

Read more
Faberges Hemmelighed

Nyder du en god thriller, så vil du med sikkerhed føle dig i godt selskab med ”Fabergés hemmelighed” skrevet af debutantforfatteren Nicole W. Fox. Det er en super velskrevet og spændende thriller, som fører læseren på en hæsblæsende rejse tilbage i Europas historie og til 1900- tallets St....

Read more
Som dagene er, af Anne Marie Têtevide

Ved at beskrive femogfirs udvalgte dage – ganske som de er - ud af syv årtier og tre generationer, frembringer forfatteren en varm og indlevende skildring af livet på landet i Midtjylland i perioden 1932 til 2002 ...

Read more
Den røde jord i Mzuzu

En roman om kærlighed, mennesker og et anderledes liv i et land præget af politisk uro og korruption.

Read more
Og sådan blev det, af Maren Uthang

I sin medrivende debutroman fortæller Maren Uthang en grum historie om familiehemmeligheder, ensomhed og venskab ...

Read more
Forbandede yngel

Vinder af Politikens romankonkurrence 2013 ...

Read more
Og bjergene gav genlyd

Fra forfatteren til de medrivende bestsellere "Under en strålende sol" og "Drageløberen", kommer romanen "Og bjergene gav genlyd". En uforglemmelig fortælling om at være menneske og om at finde et stykke af sig selv i en anden ....

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Alpakkaplaid

Alpakkaplaid

New arrival: Sengetæppe fra Algan

New arrival: Sengetæppe fra Algan

By Nord plaid

By Nord plaid

Velour fra Greengate

Velour fra Greengate

Nye Bøger
^