Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring
Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar
Te-sæt med infuser og honningpind
Indret med 60’er-æstetik
Den røde jord i Mzuzu

En roman om kærlighed, mennesker og et anderledes liv i et land præget af politisk uro og korruption.

Af Lilian Pagsberg

Trine Andersens roman ”Den røde jord i Mzuzu” er en spændende og aktuel roman om de politiske og menneskelige forhold i Afrika.
Bogen handler om den 30-årige Alice, som flygter til Afrika i forsøget på at undslippe sig selv og sit mislykkede liv i Danmark. Hun køber et hus i Nihata Bay i det nordlige Malawi, hvor hun forventer, at kunne leve en eneboertilværelse og slippe for kontakten til andre mennesker.
Men snart er hun i gang med at etablere et lille bibliotek, og det trækker folk til. Hun får venner, forelsker sig, og sammen med en journalist rejser hun rundt i Malawi og iagttager landet og befolkningen, gennem sin kameralinse.
I sommeren 2011 breder urolighederne sig i landet og Alice bliver inddraget i en politisk demonstration. Den voldsomme begivenhed tvinger hende til at træde ud af rollen som passiv iagttager og i stedet tage aktiv del i det liv, der foregår omkring hende.
Med sin roman beskriver Trine Andersen levende de mennesker Alice møder på sin vej og hvordan det lykkes for Alice at finde en mening med livet i et samfund, hvor reglerne er helt anderledes end i det samfund, hun forlod.
____________________________________________

99,00
Bestil online

En Anden Gren - Jesper Wung-Sung

Ingen bestsellerliste uden Jesper Wung-Sungs gribende slægtsroman 'En Anden Gren', som tidligere i år vandt boghandlernes bogpris 'De Gyldne Laurbær'.

Read more
Bjørnen, Katrine Marie Guldager

Katrine Marie Guldagers nye roman ramte bestsellerlisten i sin første uge!

Read more
Folkets skønhed, af Merete Pryds Helle

Marie vokser op på Langeland 1930’erne i et hjem, hvor børnene er mange, pengene få og vold hverdag - også før krigen kommer og gør et fattigt samfund endnu fattigere. Lyset melder sig i form af Otto, en elektrikerlærling med klare blå øjne. Sammen undslipper de Langelands fattigdom og rejser til...

Read more
December Boulevard, af Ole Petersen

For de fleste af os er store dele af vejen gennem livet formet af tilfældige hændelser og af begivenheder, vi kun har ganske lidt indflydelse på. Der er dog, for os hver i sær, øjeblikke i livet, hvor vi har mulighed for at træffe beslutninger, der kan have afgørende betydning for, hvordan resten af...

Read more
Obamas yndlingsroman 'Fates and Furies' nu på dansk

Lauren Groffs roman 'Fates and Furies' blev en af de mest ventede og omtalte romaner i USA i 2015. Selv præsident Obama fremhævede bogen, som årets bedste.

Read more
Den danske pige

Læs David Ebershoffs roman "Den danske pige" som handler den sensationelle affære omkring den transkønnede Lili Elbe, der som den første i verden, fik foretaget kønsskifteoperation. Filmatiseringen af romanen med oscar-vinderen Eddie Redmayne i hovedrollen har biografpremiere 4. februar 2016.

Read more
Alene i Paris, af Jojo Moyes

Den engelske bestsellerforfatter Jojo Moyes tager læseren med på en romantisk weekend i Paris, der ikke forløber helt efter planen.

Read more
Det år vi gik til begravelser

I virkeligheden hedder hun Julie og er vokset op i Kokkedal. Men nu er hun, Jewel Temper, på vej til New York med diffuse drømme og uden andre planer end ikke at være der, hvor hun oprindeligt kommer fra.

Read more
Hvor fire veje mødes

Med sin debutroman er finske Tommi Kinnunen indstillet til et væld af litterære priser. Han bog er et gribende portræt af en familie gennem tre generationer – og en sindrigt fortalt roman om de rum, vi bygger til vores familier og vores drømme.

Read more
Annafrancesca leger ikke

Silvia Avallones debutroman er er en betagende og voldsom roman om om et samfund i opløsning og om to piger, der måske bliver dem, der skal bringe Italien videre.

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Velour fra Greengate

Velour fra Greengate

Skønne farver i sofaen

Skønne farver i sofaen

Høie uldplaid, Havørn Jaquard sort

Høie uldplaid, Havørn Jaquard sort

Luner om aftenen

Luner om aftenen

Nye Bøger
^