Økologisk sengetøj i smukke nuancer
AVIVIR Baobab
Skrivebord i genbrugstræ
Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar
Bastarden af Anne-Marie Vedsø Olesen

En roman om kvinders udfordringer, styrker og handlekraft henlagt til en voldsmættet og skelsættende periode i Europas historie.

Året er 1569. Madeleine de Montdidier er med nød og næppe undsluppet religionskrigene i Frankrig, og er nu søgt mod Madrid. Her hvirvles hun ind i et giftigt spil mellem kongemagt, kirke og magt-begærlige intriganter, hvor ikke mindst hendes hemmelige kærlighedsforhold til spanske kong Philip II’s flamboyante halvbroder, Juan af Østrig, får afgørende betydning og kommer til at kræve al hendes handlekraft og skarpsyn. Både for hendes egen overlevelses skyld og for at beskytte det ufødte barn, kun hun selv kender faderen til...

"Jeg har med bogen villet give litteraturen en heltinde." fortæller Anne-Marie Vedsø Olesen og fortsætter: "Jeg synes, der skal flere heltinder i litteraturen. Kvinder som tør holde på deres ret, blive beskidte, kæmpe og slå fra sig. Alle har brug for den slags kvinder som forbillede. Vi skal ikke kun læse om kvinder, der er dydige, selvopofrende og som vender den anden kind til."Anne-Marie Vedsø Olesen er uddannet læge og debuterede i 2000 med den prisbelønnede historiske roman 'Salernos sol'. Siden har hun bl.a. skrevet den anmelderroste trilogi om den ægyptiske gud Seth: 'Djævelens kvint', 'Tredje Ikaros' og 'Gudernes tusmørke', der er samlet i titlen 'Gudestorm'. I 2012 år udkom romanen 'Glasborgen' og operalibrettoen 'Orkestergraven', og i 2013 'Dronningens dame'. Bestil online

Grey

Siden første bind i Fifty Shades-serien udkom, har mange læsere skrevet til E L James og spurgt, om hun ikke ville skrive historien set fra Christian Greys synsvinkel. Det gør hun nu og bogen udkommer på dansk den 4. september.

Read more
Dukkemageren, af Jessie Burton

Jessie Burtons roman er en storslået fortælling om kærlighed, bedrag og fortielse. Bogen fik de allerbedste anbefalinger, da den sidste år udkom i England.

Read more
Det store spring, Jojo Moyes

Den engelske bestsellerforfatter Jojo Moyes har på kort tid fået et stort publikum herhjemme. For at glæde hendes danske fans udgiver forlaget Cicero nu en af hendes tidligere romaner, der ikke før har været udgivet på dansk.

Read more
Trange tider i Hope River

Her kommer den uafhængige efterfølger til Patricia Harmans succesroman 'Jordmoderen fra Hope River' og byder på et varmt gensyn med personerne i det lille samfund i West Virginia under Depressionen.

Read more
Uden Personligt Ansvar

Ester indleder et kærlighedsforhold, der - ifølge manden - ikke er et forhold. For han er jo gift og har ingen planer... Svenske Lena Anderssons roman er både intelligent, grum og tragikomisk.

Read more
Sæt En Vagtpost Ud, af Harper Lee

Femoghalvtreds år efter at Harper Lees eneste roman og udødelige klassiker "Dræb ikke en sangfugl" udkom, kommer der nu endelig en toer. "Sæt en vagtpost ud" foregår i midten af 1950’erne og 20 år efter "Dræb ikke en sangfugl".
Den nu 26 år gamle Scout er vendt hjem fra New York, for at besøge faren...

Read more
En roman om kærlighed

Ester Nilsson er digter og skribent og lever et stille liv koncentreret om at læse, tænke, skrive og samtale. En dag bliver hun bedt om at holde et foredrag om kunstneren Hugo Rask. Hun forelsker sig hovedkulds i den store kunstner, og de har et par seksuelle møder, men Hugo Rask synes ikke...

Read more
Iben Mondrup modtager DR Romanprisen 2015

En enstemmig jury har kåret Iben Mondrup som vinder af DR Romanprisen 2015. Hun modtager prisen for sin roman ’Godhavn’.

Read more
Den kongelige egyptiske automobilklub

Med den fashionable Automobilklub som omdrejningspunkt, beskriver Al-Aswany intenst og levende relationer og magtspil mellem udlændige og egyptere - og blandt egypterne selv, i Kairo i 1950´erne.

Read more
Nye tider

I tråd med den populære tv-serie ”Downton Abbey” inviterer Fay Weldon med sit sædvanlige lune og bid endnu engang sine læsere ind i den aristokratiske familie Dilbernes liv og kærlighedsaffærer.

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
New arrival: Sengetæppe fra Algan

New arrival: Sengetæppe fra Algan

By Nord plaid

By Nord plaid

Velour fra Greengate

Velour fra Greengate

Therapy Eye Pillow fra Meraki

Therapy Eye Pillow fra Meraki

Nye Bøger
^