Lyst til mere lyst

Kategori: Parforhold

Lyst til mere lyst

Lyst til mere lyst 

Kvindelig erotik med manér ! Cecilie Lolk Tommerups bog er en hyldest til kvindelig seksualitet ...

Anmeldelse og klumme af Nønne Lønne Votborg

Titel: Lyst til mere lyst
Forfatter: Cecilie Lolk Tommerup
Forlag: Nyt Nordisk Forlag


Hyldest til kvindelig seksualitet
Kærlighed, intimitet og erotik er om noget essentielt i et værdifuldt kvindeliv. Men vejen til den gode, givende og glade sex og sensualitet kan indimellem være svær at gå. Vi kan som kvinder føle, at vi mangler lyst, og gerne vil finde den på ny. Jordemoder, sexolog og parterapeut Cecilie Lolk Tommerup er på banen med et pragtværk af en hyldest til den kvindelige lyst med ”Lyst til mere lyst”.

Så smukt!
Med stilfulde, smukke og pikante billeder af kvinder i alderen 21 år til 72 år vækkes læserens interesse og lyst til at bladre i den todelte ‘bedtable-book’, der er flot fotograferet af Lisbeth Hjort. Billedsiden slår tonen an, og fortæller os tydeligt, at det sanselige, spændende og sensuelle er at finde i enhver kvinde, der selv føler sig erotisk og tiltrækkende. Det virker hurtigt så indlysende, at man må ønske at finde lysten med hele sit hjerte og selv føler sig lækker, fræk og flot for at også andre, kan få deres interesse vakt.

Lyst i en større sammenhæng
Bogen gør også meget ud af at forkæle singlekvinden og vise hende vejen til dejlige sødmefyldte erotiske oplevelser på egen hånd. Enhver kvinde bør, ifølge forfatteren have et selvstændigt seksualliv ved siden af det, der gerne skulle blomstre med en evt. partner. For at andre kan tilfredsstille dig, må du også kende dig selv, din krop og det, der gør dig glad og godt tilpas. At udforske og udfordre sig selv er en selvfølgelighed for kvinden i alle aldre. Ligeså er det vigtigt at forkæle og nyde sin egen kvindelighed. Vi skal som kvinder sørge for at have en god kontakt med hele vores krop, tage os godt af den, så den til hver en tid er sund og tiltrækkende. Pas godt på dig selv og plej dit dyrebareste. Dét er der god mening i.

Erotik i et helhedsperspektiv
Erotik bliver med Cecilie Lolk Tommerups holistiske tilgang noget, vi altid må have in mente og værne om. Vi kan ikke isolere det til sengetid, men må hele tiden betragte os selv som seksuelle individer. Bogen rummer mange tips og tricks, der kan hjælpe læseren på vej til et mere lystfyldt liv, hvor hun takket være forfatterens egne historier og en række kvinders korte beretninger bliver bevidst om små og store ting, hun kan vælge at prøve. Cecilie Lolk Tommerup skriver, at ”Lyst smager af mere lyst” og ”Lyst er en fantastisk gave. Og det er dig, der skal pakke den op!”. Det kommer altså ikke af sig selv!
Indimellem får vi også faglig formidling af anatomi og viden om, hvordan seksualiteten opfører sig i forbindelse med fx børnefødsel, sygdom, sorg og menopause. Alt sammen enkelt og ligetil formidlet, så læseren får en god basisviden. Står man med et af disse problemer, bør man nok søge mere viden i litteratur, hvor emnet er mere indgående belyst. Eller endnu bedre: søge hjælp hos en læge, terapeut eller sexolog.

Gode råd fra kvinde til kvinde!
Cecilie Lolk Tommerups virke som parterapeut lader sig ikke skjule. Her og der får vi som kvinder gode råd til at tackle forskellige situationer, der knytter sig til kærlighedslivet. Som kvinder er vi selvsagt forskellige, og der er stor spændvidde i seksuallivet. Det er fornemt at læse, hvordan Cecilie Lolk Tommerup omgås vidt forskellige emner med indlevelse og respekt for den enkelte kvindes lyst. Mangfoldighed er en gave fristes man til at sige.
I bogens anden del finder læseren en samling erotiske fortællinger. Fælles for dem er, at de alle er fortalt fra en kvindes synsvinkel. Som prikken over i´et medfølger en cd, hvor de saftige og lidenskablige fortællinger er indlæst flot af Alex Nyborg Madsen. Dejligt, når du vil forkæle dig selv.

Imponerende!
”Lyst til mere lyst” lever op til sit navn og giver den kvindelige læser lyst til mere af alt det, der gør livet farverigt og fantastisk. Bogen byder på en flot samling af faktuel viden, pikante lækkerier – billeder & ord - og fornuftige betragtninger serveret af en garvet kvinde på feltet. Jeg savner et stikordsregister, men det er eneste lille minus. Tilbage står et lille mesterværk, der vil berige kvindeliv og hjælpe mange par. Tusinde tak for det!

Links ...:
• Jordemoder, sexolog og terapeut Cecilie Lolk Tommerup
• Fotograf Lisbeth Hjort

Bestil online

Vaginisme - Når kroppen siger nej

Sex er dejligt, og sex gør godt. Men hvad gør man, når sex gør ondt?

Læs mere
Kærlighedens vildveje, Connie Kragelund

Par- og psykoterapeut Connie Kragelunds bog 'Kærlighedens vildveje' er historien om to menneskers følelsesmæssige op- og nedture i et parforhold, som trods de bedste intentioner, får gjort alle de ting, der spænder ben for at kærligheden kan lykkes.

Læs mere
Dating, desperation og selvudvikling

Mange bøger om dating handler om din adfærd: Hvordan du bør optræde, og hvad du skal sige. Jens W. Pedersens bog 'Dating, desperation og selvudvikling' går et spadestik dybere og beskæftiger sig med, hvordan du hviler i dig selv og helt naturligt signalerer et højt selvværd. Her skriver forfatteren…

Læs mere
Skilsmissens ABC, af Annika Lillelund Fauli & Lene Stephensen

Det er vigtigt at være gode forældre – også når man er skilt. Men hvordan gør man det? Det er spørgsmålet for rigtig mange forældre, som står midt i deres livs største krise: skilsmissen. Skilsmissen er en skrøbelig tid, hvor det blandt andet kan være rigtig svært at samarbejde og kommunikere…

Læs mere
Tantrisk kærlighed - Anne Sophie Jørgensen

Tantra er for alle, siger forfatter Anne Sophie Jørgensen. Det er hendes bog 'Tantrisk kærlighed' også. Bogen udforsker hvad tantraen kan tilbyde et moderne individ, hvad enten man er single eller en del af et parforhold. Det er en konkret og handlingsorienteret bog med øvelser og cases, men også en…

Læs mere
Pas på parforholde – mens I stadig elsker hinanden

Endelig en bog, der tager parforholdet alvorligt – før det går galt!

Læs mere
Parforhold på katastrofekurs

Parforhold på katastrofekurs

Læs mere
Særligt sensitive og kærligheden

Forelsker du dig, men frygter intimitet? Er du træt af at få at vide, at du er for sensitiv? Har du svært ved at respektere en mindre sensitiv partner? Har du opgivet at få et kærlighedsliv, fordi du er bange for at være for sart eller genert til at kunne tåle skrammerne?

Læs mere
Få det bedste ud af din mand

Hvad tænker mænd og hvorfor opfører de sig, som de gør? Er du nysgerrig, så læs sexolog Jakob Olrik nye bog: "Kvinde, kend din mand - få det bedste ud af ham ! "

Læs mere
7 gyldne regler for 2 der lever sammen

Fine spilleregler til parforholdet i ny selvhjælpsbog ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^