Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
Stribet sengetøj
Spisebordsstole til Sverige
Kategori: Menopause
Sex, sandheder og sammenbrud

Er der overhovedet noget at grine af, når det føles, som om man bliver 10 år ældre på 10 uger?

Forfatter Marianne Eilenberger er kommet i "den alder" - de fantastiske 40´ere eller "primetime-alderen", som magasinpressen og reklamefolket kalder 40+-segmentet.

Og hvordan er det så at være der? I bogen "Sex, sandheder og sammenbrud" funderer hun over årene, hvor nogle bruger krudtet på at spise, træne, smøre og betale sig til et yngre look, mens andre "ældes med ynde" og gladelig bytter indre styrke for ydre skønhed.

Men hvor sjovt er det egentlig at måtte kassere bunker af tøj, fordi ingen bh i verden længere kan hejse brysterne op, så de passer i udskæringen? Eller at opdage, at den unge ekspedient i hvidevarebiksen bliver pinlig berørt, fordi man prøver at flirte sig til rabat? Er der overhovedet noget at grine af, når det føles, som om man bliver 10 år ældre på 10 uger?

Bestil online

Lægens bord - overgangsalderen

I sit daglige arbejde som gynækolog har Øjvind Lidegaard mødt kvinder i og efter overgangsalderen og kender de spørgsmål og ønsker, som melder sig i denne fase af livet...

Read more
Det er hormonerne

Bogen behandler hormonforstyrrelser og overgangsalder og giver blandt andet gode råd til hvordan man gennem kost og motion kan forbygge symptomerne naturlig.

Read more
Naturlig hormonbehandling

I forfatteren Jan Clark´s bog beretter forskellige kvinder om deres oplevelser med såvel kunstige hormoner som naturlige alternativer....

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
2 beautyprodukter du må prøve!

2 beautyprodukter du må prøve!

Kuglevase fra Cooee Design

Kuglevase fra Cooee Design

Julepynt Xmas var

Julepynt Xmas var

Bambus t-shirt i sort, hvid eller grå

Bambus t-shirt i sort, hvid eller grå

Nye Bøger
^