Hormoner, humør og hedeture

Kategori: Menopause

Hormoner, humør og hedeture  

Som kvinder lærer vi på et tidligt tidspunkt, at vores humørsvingninger er et irriterende problem, vi er nødt til at skjule. Men faktisk fungerer de skiftende stemninger som et fintfølende feedbacksystem, vi på mange måder kan have gavn af, og derfor ikke må ignorere, skamme os over eller forsøge at dæmpe med fx medicin, skriver psykiater Julie Holland i bogen 'Hormoner, humør og hedeture'.

I bogen fortæller hun om de millioner af kvinder i den vestlige verden, som kvæler deres følelser ved hjælp af mad, alkohol, psykiatrisk medicin med alvorlige bivirkninger og andre former for afhængighedsadfærd. Hun forklarer sammenhængen mellem mad, medicin og sindsstemninger, og hvordan disse påvirker den naturlige intuition og empati. Bogen rummer endvidere praktiske råd om sex, motion og søvn - samt nogle overraskende naturlige metoder, som effektivt kan hjælpe kvinder til at leve et bedre og mere balanceret liv.

 

Titel: Hormoner, Humør & Hedeture
Forfatter: Julie Holland
Forlag: Gyldendal
Bestilling: Kan bestilles online

Lægens bord - overgangsalderen

I sit daglige arbejde som gynækolog har Øjvind Lidegaard mødt kvinder i og efter overgangsalderen og kender de spørgsmål og ønsker, som melder sig i denne fase af livet...

Læs mere
Det er hormonerne

Bogen behandler hormonforstyrrelser og overgangsalder og giver blandt andet gode råd til hvordan man gennem kost og motion kan forbygge symptomerne naturlig.

Læs mere
Naturlig hormonbehandling

I forfatteren Jan Clark´s bog beretter forskellige kvinder om deres oplevelser med såvel kunstige hormoner som naturlige alternativer....

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^