Slap af og lyt!

Kategori: Krimier

Slap af og lyt!

Slap af og lyt! 

Jussi Adler-Olsens ’Den grænseløse’ og ’På kanten af evigheden’ af Ken Follet spås at blive to af vinterens helt store læsehit inden for lydbøger.


Med en lydbog slipper du for at holde bogen, og du har frihed til at sidde, ligge og gå, som det passer dig, mens du lytter.

Lydbøger med tidens største krimier hitter
Mens e-bogsmarkedet i Danmark er vokset støt de senere år, har lydbøgerne haft sværere ved at bide sig fast. Ifølge analysebureauet Epinion lyttede kun 6% af danskerne ugentligt til lydbøger for to år siden, men gennembruddet kan meget vel komme denne vinter.
”Vi oplever for tiden en højere interesse for lydbøger end tidligere, og det er fra danskere i alle aldre. Omkring 20% af vores kunder har nu prøvet at lytte til lydbøger, og markedet vil vokse fremover”, vurderer Anders Breinholst, salgsdirektør hos Riidr.com, som er største danske e-boghandel målt på antal af digitale titler.

Hos Riidr.com oplever man for tiden stor efterspørgsel på blandt andet Jussi Adler-Olsens ’Den grænseløse’ og ’På kanten af evigheden’ af Ken Follet, der spås at blive to af vinterens helt store læsehit inden for lydbøger:
”Vi har for nylig lavet en stor undersøgelse om, hvilken bog vores brugere skulle læse denne vinter, her peger brugerne på Jussi Adler-Olsens nye bog som en af de absolut bedste bud. Den er trykt i et rekord stort første oplag på hele 230.000 stk. Aldrig før har har der været så store salgsforventninger til en lydbog i Danmark” fortæller Anders Breinholst, som også nævner ’Ikke at ville se’ af Jan Guillou, som endnu en roman, som også ligger højt på ønskelisten hos danskerne.

På ferie med 4.500 lydbøger i baglommen
Skønt lydbogen fylder flere mb. end en e-bog, kan den afspilles på stort set alle gadgets eller telefoner. Det er let at lytte til lydbogen og samtidig lave andre ting. Alt der skal gøres er at trykke Play, og så kan du pendle eller vaske op uden behov for at holde bogen foran sig. En ekstra lydbog vejer ikke noget og kan nemt tages med på din smartphone som du alligevel har med i tasken.

Med applikationen 'Riidr Bøger' er det i øvrigt muligt at gemme sit helt eget bibliotek af lydbøger og e-bøger til løbende anvendelse på ferien eller i hjemmet. App’en muliggør adgang til mere end 700.000 e-bøger og lydbøger i kundens egen gadget i baglommen, så der er ikke længere nogen undskyldninger for at gå ned på læsestof i ferien. Skulle du mod forventning løbe tør, er det blot at bruge hotellets wifi til at downloade en ny, og så er man i gang med at læse øjeblikkeligt.



∙ Riidr.com >>
Bestil online

Havets Børn, Anna Ekberg

Anna Ekberg gør det igen. Denne gang med en roman om uretfærdighed, og om at finde håbet, selv der hvor intet håb synes muligt. Det er en episk fortælling om en mor og en datter, om mennesker der rækker ud efter hinanden, på tværs af kontinenter, om kærlighed, længsel, om at overkomme det umulige.

Læs mere
En holdt kvinde, af Karin Slaughter

Fra en af USA’s bedste og mest succesrige kvindelige krimiforfattere kommer 10. bind i krimiserien om Will Trent og han kollegaer fra the Georgia Bureau of Investigation. Endnu engang viser Karin Slaughter sin ufattelige evne til at væve en gruvækkende historie, der vil holde din opmærksomhed til…

Læs mere
Bedemandens datter, af Sara Blædel

Fra Danmarks krimidronning kommer første bind af en ny handlingsmættet romanserie. I 'Bedemandens datter' rejser seriens hovedperson, Ilka, til USA for at rydde sin fars dødsbo. Hverken hun eller hendes mor har hørt fra faderen, siden han forlod dem da Ilka var syv, så det kommer bag på Ilka, at hun…

Læs mere
Slagtehuset, af Paul Cleave

Theodore Tate har aldrig glemt sit første gerningssted. Her fandt man den 10-årige Jessica Cole død i 'The Laughterhouse', et gammelt og forladt slagteri med S'et malet over. Morderen blev fundet og arresteret. Retfærdigheden sejrede. Eller gjorde den?

Læs mere
DNA, af Yrsa Sigurðardóttir

'Dna' er en medrivende pageturner fra Islands krimidronning Yrsa Sigurðardóttir, som endnu engang viser sin mesterlige flair for at skabe intelligente krimiplot og effektivt fortalte historier med et rigt og spændende persongalleri.

Læs mere
Selfies, af Jussi Adler-Olsen

De første seks bøger i serien – Kvinden i buret, Fasandræberne, Flaskepost fra P, Journal 64, Marco Effekten og Den grænseløse – har gjort Jussi Adler-Olsen til en af de mest læste og populære forfattere i såvel Danmark som internationalt. Med krimien ’Selfies’ er er forfatteren klar med syvende…

Læs mere
Pigen og Vogteren, af Jeanette Øbro Gerlow og Ole Tornbjerg

Psykoterapeuten Alice Milford, der er en af de skarpeste kritikere af medicinalbranchens tætte favntag med psykiatrien, findes død i sit hus på Frederiksberg. Hun er blevet slået ned med en lerbuste, som er lavet af hendes egen datter. Kriminalpsykologen Katrine Wraa, som kæmper med at få hverdagen…

Læs mere
Dybet, af Michael Katz Krefeld

Den erfarne privatopdager Ravn får sin mest uhyggelige sag til dato, da en klient beder ham finde en gammel skolekammerat, som han ikke har haft kontakt med i 17 år. En række bestialske overfald på kvinder, der ryster København, har givet klienten mistanke om, at hans skolekammerat står bag, fordi…

Læs mere
Elektra, af Jakob Melander

Jakob Melanders krimi 'Elektra' er historien om, hvad der sker, når kærlighed bliver til had, om hævnens altødelæggende kraft - men også om menneskets evne til at overvinde selv den sværeste modstander.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^