Mordet På Øen

Kategori: Krimier

Mordet På Øen  

Kriminal-kommissær Jan Folmer fra Drabsafdelingen i København bliver under efterforskningen af mordet på en ung, københavnsk modeblogger kaldt til Ærø. Her er der er begået endnu et mord, som ser ud til at pege i retning af den samme gerningsmand. Sammen med makkeren, den yngre Frank Bolbro, kommer Folmer på sporet af en uhyggelig sammenhæng mellem mordene. Men vejen til en løsning på sagen viser sig at være langt mere kompliceret, end de først havde troet.

Alle gemmer på hemmeligheder. Ikke mindst Amtsavisens journalist, Charlotte Monson, der har oplysninger om gerningsstedet, som hun ikke burde have. Og den omstridte forfatter, Mikkel Thorsboe, der bliver hyret til at skrive om den formodede gerningsmand, netop som mordsagen udvikler sig i en uventet retning.

I 'Mordet på øen' er intet tilsyneladende, hvad det giver sig ud for at være, men undervejs afdækkes så megen farlig viden, at det truer med at sende Folmer og Bolbro i døden. For de er oppe mod en fjende, hvis lige de aldrig har set. En fjende, der slet ikke er færdig med at slå ihjel.

Titel: Mordet På Øen 
Forfatter: Michael Larsen
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Bestilling: Bogen kan bestilles her

Den sidste akt

Mari Jungstedts tiende kriminalroman 'Den sidste akt' er en historie om magtesløshed, begær og passion, der tager en højst uventet drejning.

Læs mere
Savner dig

Kat Donovan er kriminalbetjent og single. Da hun en aften surfer på en datingsite på nettet, falder hun over en profil, der umiddelbart ligner enhver anden, men hun får et chok, da hun nærstuderer det vedhæftede fotografi. Manden på billedet er hendes tidligere forlovede, Jeff, som knuste hendes…

Læs mere
Blod på sneen

Med 'Blod i sneen', som handler om en forelsket lejemorder, introducerer Jo Nesbø et nyt thrillerunivers.

Læs mere
'Hævntørst' af Karin Slaughter

Fra en af USA’s bedste og mest succesrige kvindelige krimiforfattere kommer krimien 'Hævntørst'. Og ligesom tidligere krimier af Karin Slaughter, så er denne også strøget direkte ind på bestsellerlisten.

Læs mere
Farlig fortid af Julie Hastrup

Farlig fortid er det femte og selvstændige bind i Julie Hastrups populære krimiserie om drabsefterforskeren Rebekka Holm. Bogen udkommer på Krimimessen i Horsens lørdag den 21. marts 2015.

Læs mere
Løvetæmmeren af Camilla Läckberg

Forudbestil med 33% rabat ! 'Løvetæmmeren' er en mørk og gådefuld fortælling om blodets bånd og Camilla Läckbergs niende fritstående kriminalroman i serien om forfatteren Erica Falck.

Læs mere
Den grænseløse

Afdeling Q har for alvor fået deres sag for i Jussi Adler-Olsen nye roman i serien om vicekriminalkommissær Carl Mørck og hans team.

Læs mere
Savnet

Allerede inden udgivelsen er de tre første bind af Michael Katz Krefelds nye serie om privatopdageren Ravn solgt til 19 lande. Nu udkommer andet selvstændige bind, Savnet, i serien.

Læs mere
Blitz af Agnete Friis

Blitz Agnete Friis´ første roman - og allerede inden udgivelsen solgt til USA ! Mød forfatteren på årets krimimesse.

Læs mere
Sort daggry af Cilla og Rolf Börjlind

Tredje bind i Cilla og Rolf Börjlinds anmelderroste krimiserie om Olivia Rønning og hendes kollega, den tidligere efterforsker Tom Stilton. Mød forfatterne på årets Krimimesse i Horsens.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^