En holdt kvinde, af Karin Slaughter

Kategori: Krimier

En holdt kvinde, af Karin Slaughter 

Fra en af USA’s bedste og mest succesrige kvindelige krimiforfattere kommer 10. bind i krimiserien om Will Trent og han kollegaer fra the Georgia Bureau of Investigation. Endnu engang viser Karin Slaughter sin ufattelige evne til at væve en gruvækkende historie, der vil holde din opmærksomhed til langt ud på natten!

Da Will Trent træder indfor i det forladte pakhus, mærker han med det samme, at dette vil blive hans karrieres farligste opgave. På gulvet ligger liget af en tidligere politibetjent og et blodspor peger på endnu et offer. En kvinde er blevet fjernet fra gerningsstedet og er sporløst forsvundet. Den blodige sag er en udfordring, der kompliceres yderligere af lagerets ejermand: en lokal atlet, der har hyret verdens dyreste advokat efter en voldtægtsanklage.

For Will og GBIs nyeste retsmediciner, Sara Linton, udvikler sagen sig hurtigt til et mareridt. Da spor på gerningsstedet peger tilbage til Wills ret så plettede fortid, viser konsekvenserne sig at være ødelæggende for Will og alle omkring ham: hans kollegaer, hans familie, hans venner - og sågar for dem, han jager.


'Karin Slaughter er en af de mest spændende amerikanske forfattere i dag – uanset genre.'
Liza Marklund

Titel: En holdt kvinde
Originaltitel: The kept woman
Forfattere: Karin Slaughter
Forlag: Harper Collins Nordic
Bestilling: Bogen kan bestilles her

I magtens skygge

Syvende roman i Viveca Stens Sandhamn-krimiserie om kriminalinspektør Thomas Andreasson og juristen Nora Linde.

Læs mere
Dødemandsbugten

Årtiers hårdeste vinter hærger Grønland, hvor jægersoldaten Michael Plessner har slået sig ned i hovedstaden Nuuk efter en personlig tragedie. Et slædehold fra den danske Siriuspatrulje meldes savnet og formodes at være frosset ihjel i en voldsom snestorm. En af de savnede er tidligere jægersoldat…

Læs mere
Mordet På Øen

Kriminal-kommissær Jan Folmer fra Drabsafdelingen i København bliver under efterforskningen af mordet på en ung, københavnsk modeblogger kaldt til Ærø. Her er der er begået endnu et mord, som ser ud til at pege i retning af den samme gerningsmand. Sammen med makkeren, den yngre Frank Bolbro, kommer…

Læs mere
De uegnede

Femte bind i Hjort og Rosenfeldts spændende krimiserie om kriminalpsykologen Sebastian Bergman.

Læs mere
Sekten

Tredje bind i Michael Katz Krefelds anmelderroste krimiserie om privatdedektiven Ravn.

Læs mere
Et bjerg af løgne

Tredje nervepirrende bind i Steffen Jacobsen krimi-trilogi. Efter 'Trofæ' og 'Gengældelsen' følger nu 'Et bjerg af løgne' med vicepolitiinspektør Lene Jensen og privatdetektiven Michael Sander.

Læs mere
Aisha

Fjerde bind i Jesper Steins anmelderroste, rå krimiserie om Vicekommissær Axel Steen. Se hele serien her!

Læs mere
Slutstenen

I den egyptiske ørken ligger en nøgle til et mysterium, der har været holdt hemmeligt i næsten 2.000 år. En sekt er villig til at gøre hvad som helst, for at få fingrene i nøglen til mysteriet, og efter et mord, begynder sektens aktiviteter at sprede sig verden over, blandt andet med et voldsomt…

Læs mere
Døden venter, af Linda Castillo

Nu kommer Linda Castillos nye amishkrimi, som er valgt som Boston Globe Best Book.

Læs mere
Midnatssol

Jo Nesbøs 'Midnatssol', som er en selvstændig fortsættelse til 'Blod på sneen', foregår i det allernordligste Norge i slutningen af 1970’erne. Det er en thriller, som også er en kærlighedshistorie og fortællingen om en stærk tro.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^