Tehætte The Organic Company
Lerpotter Bergs Potter
Te-sæt med infuser og honningpind
Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen
Kategori: Krimier
Slap af og lyt!

Jussi Adler-Olsens ’Den grænseløse’ og ’På kanten af evigheden’ af Ken Follet spås at blive to af vinterens helt store læsehit inden for lydbøger.


Med en lydbog slipper du for at holde bogen, og du har frihed til at sidde, ligge og gå, som det passer dig, mens du lytter.

Lydbøger med tidens største krimier hitter
Mens e-bogsmarkedet i Danmark er vokset støt de senere år, har lydbøgerne haft sværere ved at bide sig fast. Ifølge analysebureauet Epinion lyttede kun 6% af danskerne ugentligt til lydbøger for to år siden, men gennembruddet kan meget vel komme denne vinter.
”Vi oplever for tiden en højere interesse for lydbøger end tidligere, og det er fra danskere i alle aldre. Omkring 20% af vores kunder har nu prøvet at lytte til lydbøger, og markedet vil vokse fremover”, vurderer Anders Breinholst, salgsdirektør hos Riidr.com, som er største danske e-boghandel målt på antal af digitale titler.

Hos Riidr.com oplever man for tiden stor efterspørgsel på blandt andet Jussi Adler-Olsens ’Den grænseløse’ og ’På kanten af evigheden’ af Ken Follet, der spås at blive to af vinterens helt store læsehit inden for lydbøger:
”Vi har for nylig lavet en stor undersøgelse om, hvilken bog vores brugere skulle læse denne vinter, her peger brugerne på Jussi Adler-Olsens nye bog som en af de absolut bedste bud. Den er trykt i et rekord stort første oplag på hele 230.000 stk. Aldrig før har har der været så store salgsforventninger til en lydbog i Danmark” fortæller Anders Breinholst, som også nævner ’Ikke at ville se’ af Jan Guillou, som endnu en roman, som også ligger højt på ønskelisten hos danskerne.

På ferie med 4.500 lydbøger i baglommen
Skønt lydbogen fylder flere mb. end en e-bog, kan den afspilles på stort set alle gadgets eller telefoner. Det er let at lytte til lydbogen og samtidig lave andre ting. Alt der skal gøres er at trykke Play, og så kan du pendle eller vaske op uden behov for at holde bogen foran sig. En ekstra lydbog vejer ikke noget og kan nemt tages med på din smartphone som du alligevel har med i tasken.

Med applikationen 'Riidr Bøger' er det i øvrigt muligt at gemme sit helt eget bibliotek af lydbøger og e-bøger til løbende anvendelse på ferien eller i hjemmet. App’en muliggør adgang til mere end 700.000 e-bøger og lydbøger i kundens egen gadget i baglommen, så der er ikke længere nogen undskyldninger for at gå ned på læsestof i ferien. Skulle du mod forventning løbe tør, er det blot at bruge hotellets wifi til at downloade en ny, og så er man i gang med at læse øjeblikkeligt.∙ Riidr.com >>
Bestil online

De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Read more
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Read more
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Read more
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Read more
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Read more
Kastanjemanden, Søren Sveistrup

Søren Sveistrups romandebut 'Kastanjemanden' har modtaget forrygende anmeldelser fra krimifans. En uhyggelig historie om fundet af en dræbt, yngre kvinde, der er efterladt på en legeplads under en lille figur af kastanjer.

Read more
Heksen, Camilla Läckberg

Med Fjällbacka krimien 'Heksen', har den svenske stjerneforfatter, Camilla Läckberg, skrevet en elegant, kompliceret og nervepirrende kriminalroman om kvinders rolle, nye generationer og angsten for det, vi ikke kender eller forstår.

Read more
Kvinden i vinduet, A. J. Finn & Dan Mallory

A. J. Finn og Dan Mallorys thriller 'Kvinden i vinduet' er skamrost af nogle af verdens største krimiforfattere og har nummer et på New York Times bestsellerliste.

Read more
Det Andet Ansigt, Mari Jungstedt

Fra den populære forfatter, Mari Jungstedt, kommer endnu en ægte svensk krimi om kærlighed, bedrag og dødeligt begær. 'Det Andet Ansigt' er den trettende, fritstående bog i serien om kriminalkommissær Anders Knutas og hans kolleger fra Visby Politi.

Read more
Glasvinge, Katrine Engberg

'Glasvinge' er tredje krimi i Katrine Engbergs bestseller-serie om Jeppe Kørner og Anette Werner. Senest har hun udgivet Glasvinge og Blodmåne. Hun har tidligere udgivet Krokodillevogteren og Blodmåne.

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen

Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen

Engelsk porcelæn Roy Kirkham

Engelsk porcelæn Roy Kirkham

Termoflaske - Flere farver

Termoflaske - Flere farver

Hübsch krus

Hübsch krus

Nye Bøger
^