turabian movie citation cornell dissertation manager universal health care research paper
Nye plejende vinterfavoritter
Stribet sengetøj
DroneRune plakat
Spisebordsstole til Sverige
Stretching

anmeldelse: ***** Den stressfrie vej til en flot og smidig krop. Øvelserne kræver ikke udstyr eller specielt god plads, og kan derfor udføres, hvor og hvornår det passer ind i ens tidsskema ...

Forfatter: Suzanne Martin
Betilling:

Anmeldelse: *****

Undertitlen på bogen siger "den stressfrie vej til en flot og smidig krop" og rigtigt er det, at de fleste øvelser kan laves overalt. De kræver ikke udstyr eller specielt god plads, altså kan øvelserne udføres, hvor og hvornår det passer ind i ens tidsskema.
Og alle ved vi, hvor herligt det er at strække sig helt uuuddd, tænk blot på, hvad er det første vi som regel gør, når vi vågner til dåd om morgenen? Ja nemlig, vi strækker os og gaber(for at ilte kroppen) og det føles rigtig godt. Her er så det udvidede strækkeprogram!

Bogen indeholder afsnit om:
• strækøvelser fra top til tå
• grundlæggende øvelsesrækker
• strækøvelser til sport
• strækøvelser til hverdagens aktiviteter
• strækøvelser til livets forskellige faser
• helbredende strækøvelser
- og derudover et gennemgribende 21-dages trin-for-trin program til opstramning af hele kroppen.
Bestil online

Body by Frida, af Frida Hallqvist

Hvis du går og hænger med næbbet og trænger til at få rusket lidt op i dine vaner og livsstil, så har træningseksperten, Frida Hallqvist, udviklet en inspirerende 60-dages guide, der ikke kun kan hjælpe dig på vej mod bedre vaner, mere energi og overskud i hverdagen, men også give dig en øget...

Read more
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Read more
Kom I Form Til Halvmaraton, Anders Ejbye-Ernst

Drømmer du om at løbe dit først halvmaraton? Manglende motivation til overhovedet at starte på løbetræning eller vil du gerne forbedre tiden på dine vante 10 kilometersrute? Så kan bogen 'Kom i form til halvmaraton på 100 dage', være vejen frem. Bogen giver dig en komplet opskrift på, hvordan du...

Read more
Danskernes Bedste Vægttab, af Henrik Duer

Bogen til dig som ønsker et varigt vægttab - uanset om du skal tabe 5 eller 100 kg. En konkret og overskuelig guide, skrevet af en af tidens mest populære træningseksperter.

Read more
Yoga - Træn yoga hjemme

Bog & dvd introducerer 23 grundlæggende yoga-øvelser, og viser, hvordan du skræddersyr et program, der passer dit niveau og behov.

Read more
Mor og baby i topform

'Mor og baby i topform' er en ny bog til nybagte mødre og deres babyer. En inspirerende træningsbog, som udmærker sig ved at være uden uopnåelige idealer og præstationsræs. Her er ingen løftede pegefingre over, at man som spædbarnsmor ind imellem må droppe træningen efter en nat uden søvn.

Read more
Yoga - et kvarter om dagen

Med Sisse Siegumfeldt nye bog lærer du, hvordan du - ved blot at dyrke yoga et kvarter om dagen - kan få meget mere velvære, ro og overskud i hverdagen.

Read more
Yoga på stuegulvet

Med Louise Fjendbo Jørgensens bog og tilhørende cd lærer du skånsomme yogaøvelser, som styrker krop og dit mentale overskud.

Read more
Kom i form med Bikini Bootcamp

Med Anne Bechs 'Bikini Bootcamp' får du en komplet 28-dages træningsplan, der gør vinterkroppen sommerklar på rekordtid. Planen er baseret på Anne Bechs helt egen FIT-metode med enkle, men effektive øvelser, der kan laves på stuegulvet, hotellet eller stranden, og med masser af gode kostråd og lækre...

Read more
Vis bare arme

Træt af 'mormor'-arme og slap hud og muskler i overarmene? Med Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engells bog 'Vis bare arme' får du opskriften på, hvordan du bliver de slappe overarme kvit. Bogen byder på 100 superlækre opskrifter på morgenmad, frokost, snacks og aftensmad, som fører en mæt og godt...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Guide:<BR>Få Succes med din hjemmetræning

Guide:
Få Succes med din hjemmetræning

Sådan kommer du godt igennem vinteren

Sådan kommer du godt igennem vinteren

Yogamåtte The Organic Company

Yogamåtte The Organic Company

Flere danskere dyrker motion i fritiden

Flere danskere dyrker motion i fritiden

Nye Bøger
^