Pilates basic med Lotte Paarup

Pilates basic med Lotte Paarup 

Lotte Paarups 'Pilates Basic' er dvd’en, der lærer dig de effektive teknikker for Pilates træning. Med den får du et program, der er grundigt instrueret, og hvor du kan slå både musik og tale til og fra, afhængigt af dine ønsker. Pilates Basic er også dvd’en du kan bruge til at komme i form, træne ryg, mave og ikke mindst kropsholdning.

Sund, stærk og funktionel krop
”De fleste mennesker er ikke klar over, hvad kvalitet i træning kan betyde for resultatet og effekten af træning. Denne dvd sætter for alvor fokus på kvalitet i dine bevægelser, således du for alvor får noget ud af den tid, du investerer i træningslokalet eller på stuegulvet. Meget træning udføres med en masse kompensationer og populært sagt ”overlevelsesstrategier” i kroppen, hvilket ikke er hensigtsmæssigt, uanset målet med træningen. Mange tror, at en flad mave, stærk ryg og sund krop handler om stærke muskler, men der skal i virkeligheden mere til”, siger Lotte Paarup.
Denne dvd hjælper godt på vej med at bygge kroppen og kvaliteten op fra bunden, men samtidig får du udfordringer, så der er noget at arbejde videre med.

Pilates i udvikling
At der også er uvikling indenfor Pilates og træning generelt er denne dvd et bevis på.
”Pilates Basic er vigtig at have for alle, der ønsker at få noget ud af deres Pilates træning – eller for så vidt anden træning. Den måde jeg arbejder med Pilates på i dag, har udviklet sig en god del siden mine første dvd fra 2004 – og det gælder uanset om du er begynder eller øvet. Pilates Basic henvender sig til både begyndere og øvede. Som begynder er det vigtigt at indlære den gode teknik, hvorved du får størst effekt af træningen, og et godt fundament. Som øvet er det vigtigt engang imellem at vende tilbage til teknikken for at optimere effekten af din indsats”, siger Lotte Paarup.

Hele kroppen – også optimal rygtræning
Pilates Basic tilgodeser hele kroppen, men træningsprogrammet er også meget effektivt at bruge som rygtræning og til træning af mave og ryg. Pilates Basic henvender sig også til dig, som har trænet til et af Lotte Paarups tidligere Pilates dvd programmer. Denne dvd giver dig en vigtig opdatering på teknikken, så du træner mest optimalt.

Grundighed på 35, 50 eller 80 minutter
Pilates Basic består af et langt træningsprogram på 80 minutter og to kortere programmer på henholdsvis 35 eller 50 minutter. Igen har Lotte Paarup gjort det grundigt og med levende, nærværende og præcis instruktion.

Om Lotte Paarup
Lotte Paarup er fysioterapeut med mange års erfaring indenfor bevægelse. Lotte afholder foredrag, kurser, uddannelser, laver personlig træning og har udgivet en lang række dvd og bøger indenfor motion og sundhed. Lotte er skribent for diverse magasiner og har desuden lavet forskellige programmer på TV. Hun er specialist i Pilates, genoptræning, funktionel træning, åndedræt, fødder, ryg og kropsholdning - og så er hun kendt for hendes levende formidling og smil på læben. 

 

Dvd´en kan bestilles hos Ren-velvaereshop.dk

 

Løb dig slank

Den helt rigtige løbetræning toner kroppen: Maven bliver flad og bagdelen fast. Løbetræning gi'r en harmonisk krop og gør dig glad ...

Læs mere
Stretching

anmeldelse: ***** Den stressfrie vej til en flot og smidig krop. Øvelserne kræver ikke udstyr eller specielt god plads, og kan derfor udføres, hvor og hvornår det passer ind i ens tidsskema ...

Læs mere
Motion fremmer sundhed og trivsel

Fysisk aktivitet behøver ikke være en tidsrøver for at virke ...

Læs mere
Powerwalk

En introduktion til motionsformen powerwalk. Det er nemt, kræver ikke meget udstyr og giver både motion, en god figur og virker positivt på psyken ...

Læs mere
Løb dig i superform

Løb dig slank gør det enkelt, at blive slank med effektiv løbetræning ...

Læs mere
Politikens løbebog

Bogen giver inspiration til at starte som løber, eller nye udfordringer til den rutinerede løber ...

Læs mere
Den store pilatesbog

Pilates er et træningsprogram bestående af stræk- og styrkeøvelser, der øger kroppens styrke og spændstighed, men også bidrager til en bedre kropsholdning, større smidighed og bedre balance ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^