studyhomework help sites to help school assignments
Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
Stribet sengetøj
Spisebordsstole til Sverige
Pilates basic med Lotte Paarup

Lotte Paarups 'Pilates Basic' er dvd’en, der lærer dig de effektive teknikker for Pilates træning. Med den får du et program, der er grundigt instrueret, og hvor du kan slå både musik og tale til og fra, afhængigt af dine ønsker. Pilates Basic er også dvd’en du kan bruge til at komme i form, træne ryg, mave og ikke mindst kropsholdning.

Sund, stærk og funktionel krop
”De fleste mennesker er ikke klar over, hvad kvalitet i træning kan betyde for resultatet og effekten af træning. Denne dvd sætter for alvor fokus på kvalitet i dine bevægelser, således du for alvor får noget ud af den tid, du investerer i træningslokalet eller på stuegulvet. Meget træning udføres med en masse kompensationer og populært sagt ”overlevelsesstrategier” i kroppen, hvilket ikke er hensigtsmæssigt, uanset målet med træningen. Mange tror, at en flad mave, stærk ryg og sund krop handler om stærke muskler, men der skal i virkeligheden mere til”, siger Lotte Paarup.
Denne dvd hjælper godt på vej med at bygge kroppen og kvaliteten op fra bunden, men samtidig får du udfordringer, så der er noget at arbejde videre med.

Pilates i udvikling
At der også er uvikling indenfor Pilates og træning generelt er denne dvd et bevis på.
”Pilates Basic er vigtig at have for alle, der ønsker at få noget ud af deres Pilates træning – eller for så vidt anden træning. Den måde jeg arbejder med Pilates på i dag, har udviklet sig en god del siden mine første dvd fra 2004 – og det gælder uanset om du er begynder eller øvet. Pilates Basic henvender sig til både begyndere og øvede. Som begynder er det vigtigt at indlære den gode teknik, hvorved du får størst effekt af træningen, og et godt fundament. Som øvet er det vigtigt engang imellem at vende tilbage til teknikken for at optimere effekten af din indsats”, siger Lotte Paarup.

Hele kroppen – også optimal rygtræning
Pilates Basic tilgodeser hele kroppen, men træningsprogrammet er også meget effektivt at bruge som rygtræning og til træning af mave og ryg. Pilates Basic henvender sig også til dig, som har trænet til et af Lotte Paarups tidligere Pilates dvd programmer. Denne dvd giver dig en vigtig opdatering på teknikken, så du træner mest optimalt.

Grundighed på 35, 50 eller 80 minutter
Pilates Basic består af et langt træningsprogram på 80 minutter og to kortere programmer på henholdsvis 35 eller 50 minutter. Igen har Lotte Paarup gjort det grundigt og med levende, nærværende og præcis instruktion.

Om Lotte Paarup
Lotte Paarup er fysioterapeut med mange års erfaring indenfor bevægelse. Lotte afholder foredrag, kurser, uddannelser, laver personlig træning og har udgivet en lang række dvd og bøger indenfor motion og sundhed. Lotte er skribent for diverse magasiner og har desuden lavet forskellige programmer på TV. Hun er specialist i Pilates, genoptræning, funktionel træning, åndedræt, fødder, ryg og kropsholdning - og så er hun kendt for hendes levende formidling og smil på læben. 

 

Dvd´en kan bestilles hos Ren-velvaereshop.dk

 

 

Body by Frida, af Frida Hallqvist

Hvis du går og hænger med næbbet og trænger til at få rusket lidt op i dine vaner og livsstil, så har træningseksperten, Frida Hallqvist, udviklet en inspirerende 60-dages guide, der ikke kun kan hjælpe dig på vej mod bedre vaner, mere energi og overskud i hverdagen, men også give dig en øget...

Read more
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Read more
Kom I Form Til Halvmaraton, Anders Ejbye-Ernst

Drømmer du om at løbe dit først halvmaraton? Manglende motivation til overhovedet at starte på løbetræning eller vil du gerne forbedre tiden på dine vante 10 kilometersrute? Så kan bogen 'Kom i form til halvmaraton på 100 dage', være vejen frem. Bogen giver dig en komplet opskrift på, hvordan du...

Read more
Danskernes Bedste Vægttab, af Henrik Duer

Bogen til dig som ønsker et varigt vægttab - uanset om du skal tabe 5 eller 100 kg. En konkret og overskuelig guide, skrevet af en af tidens mest populære træningseksperter.

Read more
Yoga - Træn yoga hjemme

Bog & dvd introducerer 23 grundlæggende yoga-øvelser, og viser, hvordan du skræddersyr et program, der passer dit niveau og behov.

Read more
Mor og baby i topform

'Mor og baby i topform' er en ny bog til nybagte mødre og deres babyer. En inspirerende træningsbog, som udmærker sig ved at være uden uopnåelige idealer og præstationsræs. Her er ingen løftede pegefingre over, at man som spædbarnsmor ind imellem må droppe træningen efter en nat uden søvn.

Read more
Yoga - et kvarter om dagen

Med Sisse Siegumfeldt nye bog lærer du, hvordan du - ved blot at dyrke yoga et kvarter om dagen - kan få meget mere velvære, ro og overskud i hverdagen.

Read more
Yoga på stuegulvet

Med Louise Fjendbo Jørgensens bog og tilhørende cd lærer du skånsomme yogaøvelser, som styrker krop og dit mentale overskud.

Read more
Kom i form med Bikini Bootcamp

Med Anne Bechs 'Bikini Bootcamp' får du en komplet 28-dages træningsplan, der gør vinterkroppen sommerklar på rekordtid. Planen er baseret på Anne Bechs helt egen FIT-metode med enkle, men effektive øvelser, der kan laves på stuegulvet, hotellet eller stranden, og med masser af gode kostråd og lækre...

Read more
Vis bare arme

Træt af 'mormor'-arme og slap hud og muskler i overarmene? Med Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engells bog 'Vis bare arme' får du opskriften på, hvordan du bliver de slappe overarme kvit. Bogen byder på 100 superlækre opskrifter på morgenmad, frokost, snacks og aftensmad, som fører en mæt og godt...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Guide:<BR>Få Succes med din hjemmetræning

Guide:
Få Succes med din hjemmetræning

El-løbehjul vinder stort indpas <BR>hos danske kvinder

El-løbehjul vinder stort indpas
hos danske kvinder

At vælge den rigtige sports-bh

At vælge den rigtige sports-bh

Yoga blok Nordal

Yoga blok Nordal

Nye Bøger
^