KANT køkkenrulleholder i egetræ
Justerbare hylder fra Yamazaki
Laforma 3-personers havesofa i massiv teak
Øreringe Mette Scherning
Mor og baby i topform

'Mor og baby i topform' er en ny bog til nybagte mødre og deres babyer. En inspirerende træningsbog, som udmærker sig ved at være uden uopnåelige idealer og præstationsræs. Her er ingen løftede pegefingre over, at man som spædbarnsmor ind imellem må droppe træningen efter en nat uden søvn.

Bogen, som er skrevet af journalist Sarah Galan, er blevet til i løbet af datteren Isabels første år. Sammen med fotograf Camilla Stephan opstod ideen om at lave en bog, som inspirerede nybagte mødre til at komme i form.
”Vi vil give nybagte mødre inspiration til en sund, glad og stærk hverdag med masser af plads til at nyde samværet med sin baby,” forklarer Sarah Galan.

For Sarah Galan har træning spillet en central rolle i mange år, både som arbejde og som personlig passion. Hun trænede en del gennem sin graviditet og regnede med, at hun hurtigt ville være i gang igen efter fødslen.
”Men så sad jeg der, med min lille varme klump, som ikke bare var mit livs kærlighed, men som også krævede mig konstant. Og lysten til at smutte af sted til træning lod pludselig vente på sig,” siger Sarah Galan.
For Sarah fungerede kun én slags træning; den hun kunne lave hjemme på stuegulvet sammen med sin baby. Derfor udviklede hun et træningsprogram, hvor hun i mange af øvelserne bruger sin baby som vægt. Øvelserne er alle nøje beskrevet og illustreret i bogen. Øvelserne er samtidig tilpasset den nybagte mors krop måned for måned. Der er nemlig ikke mange sunde gevinster at hente, hvis den nybagte mor går for tidligt i gang med at træne efter fødslen, eller hvis træningen er for hård og stresser kroppen. Samtidig giver bogen inspiration til tumleøvelser med baby, som ifølge Sarah Galan giver barnet et unikt samvær med sin mor, ligesom man styrker barnets fysiske og mentale udvikling.  
”Hvis du følger træningsprogrammet i bogen får du en stærk og sund krop, der er i topform til en hektisk hverdag som mor. Der er ingen garantier for, at du taber x antal kilo. Men du vil få mere energi og overskud til at nyde livet,” forklarer Sarah Galan.

Titel: Mor og baby i topform
Forfatter: Sarah Galan
Fotograf: Camilla Stephan
Forlag: Politikens Forlag

Stretching

anmeldelse: ***** Den stressfrie vej til en flot og smidig krop. Øvelserne kræver ikke udstyr eller specielt god plads, og kan derfor udføres, hvor og hvornår det passer ind i ens tidsskema ...

Read more
Motion fremmer sundhed og trivsel

Fysisk aktivitet behøver ikke være en tidsrøver for at virke ...

Read more
Powerwalk

En introduktion til motionsformen powerwalk. Det er nemt, kræver ikke meget udstyr og giver både motion, en god figur og virker positivt på psyken ...

Read more
Pilates basic med Lotte Paarup

Lotte Paarups 'Pilates Basic' er dvd’en, der lærer dig de effektive teknikker for Pilates træning. Med den får du et program, der er grundigt instrueret, og hvor du kan slå både musik og tale til og fra, afhængigt af dine ønsker. Pilates Basic er også dvd’en du kan bruge til at komme i form, træne...

Read more
Løb dig i superform

Løb dig slank gør det enkelt, at blive slank med effektiv løbetræning ...

Read more
Politikens løbebog

Bogen giver inspiration til at starte som løber, eller nye udfordringer til den rutinerede løber ...

Read more
Den store pilatesbog

Pilates er et træningsprogram bestående af stræk- og styrkeøvelser, der øger kroppens styrke og spændstighed, men også bidrager til en bedre kropsholdning, større smidighed og bedre balance ...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
At vælge den rigtige sports-bh

At vælge den rigtige sports-bh

El-løbehjul vinder stort indpas <BR>hos danske kvinder

El-løbehjul vinder stort indpas
hos danske kvinder

Guide:<BR>Få Succes med din hjemmetræning

Guide:
Få Succes med din hjemmetræning

Nye plejende vinterfavoritter

Nye plejende vinterfavoritter

Nye Bøger
Shopping
Loppemarkeder 2023
^