KANT køkkenrulleholder i egetræ
Justerbare hylder fra Yamazaki
Laforma 3-personers havesofa i massiv teak
Øreringe Mette Scherning
Mor og baby i topform

'Mor og baby i topform' er en ny bog til nybagte mødre og deres babyer. En inspirerende træningsbog, som udmærker sig ved at være uden uopnåelige idealer og præstationsræs. Her er ingen løftede pegefingre over, at man som spædbarnsmor ind imellem må droppe træningen efter en nat uden søvn.

Bogen, som er skrevet af journalist Sarah Galan, er blevet til i løbet af datteren Isabels første år. Sammen med fotograf Camilla Stephan opstod ideen om at lave en bog, som inspirerede nybagte mødre til at komme i form.
”Vi vil give nybagte mødre inspiration til en sund, glad og stærk hverdag med masser af plads til at nyde samværet med sin baby,” forklarer Sarah Galan.

For Sarah Galan har træning spillet en central rolle i mange år, både som arbejde og som personlig passion. Hun trænede en del gennem sin graviditet og regnede med, at hun hurtigt ville være i gang igen efter fødslen.
”Men så sad jeg der, med min lille varme klump, som ikke bare var mit livs kærlighed, men som også krævede mig konstant. Og lysten til at smutte af sted til træning lod pludselig vente på sig,” siger Sarah Galan.
For Sarah fungerede kun én slags træning; den hun kunne lave hjemme på stuegulvet sammen med sin baby. Derfor udviklede hun et træningsprogram, hvor hun i mange af øvelserne bruger sin baby som vægt. Øvelserne er alle nøje beskrevet og illustreret i bogen. Øvelserne er samtidig tilpasset den nybagte mors krop måned for måned. Der er nemlig ikke mange sunde gevinster at hente, hvis den nybagte mor går for tidligt i gang med at træne efter fødslen, eller hvis træningen er for hård og stresser kroppen. Samtidig giver bogen inspiration til tumleøvelser med baby, som ifølge Sarah Galan giver barnet et unikt samvær med sin mor, ligesom man styrker barnets fysiske og mentale udvikling.  
”Hvis du følger træningsprogrammet i bogen får du en stærk og sund krop, der er i topform til en hektisk hverdag som mor. Der er ingen garantier for, at du taber x antal kilo. Men du vil få mere energi og overskud til at nyde livet,” forklarer Sarah Galan.

Titel: Mor og baby i topform
Forfatter: Sarah Galan
Fotograf: Camilla Stephan
Forlag: Politikens Forlag

Løb dig let og glad

Starten er altid udfordrende, men med Christina Wulffs konkrete vejledning og opmuntrende råd er det overskueligt at komme i gang og ikke mindst - blive ved !

Read more
Vær din egen personlige træner

I denne bog fortæller den karismatiske fysioterapeut Rim El-Sammaa Aru, hvordan du kan få det bedre fysisk – og psykisk. Grundlæggende handler det om, at træning er vejen til et bedre helbred, og at du selv kan lære at træne, motivere dig selv og spise sundt. I bogen formidles træningen på en let...

Read more
Yngre næste år

Den komplette wellnessguide for kvinder og mænd i deres 2. ungdom...

Read more
Slank og sund 8 uger

Få en slank og sund vinter med Lene Hanssons wellness program ...

Read more
Åndedrættet - Stress, Søvn Og Slank

Med Lotte Paarups bog bliver man meget klogere på, hvorfor det har så stor betydning at have et velfungerende åndedræt. Og Lotte brænder ganske enkelt så meget for emnet, at man ikke kan lade være at følge med.

Read more
At holde fast i en sund livsstil

Hvor er det ærgerligt og spild af gode intentioner, når man har sat sig et mål, blot for at skulle sande, at man ikke har rygrad nok til at modstå fristelse og at man - inden man får set sig om - har opgivet at holde det løfte, man havde givet sig selv. Og netop udfordringen at holde fokus og nå...

Read more
Pilates med effekt

Birgitte Nymann kombinerer pilates med hendes træningsprogram "effekt" og introducerer øvelser, som kan udføres hvor som helst og når som helst, det passer ind i en travl hverdag ...

Read more
Elsk at løbe

Elsk at løbe – med Maratonbogen er skrevet af Bente Klarlund, en af verdens førende motionsforskere, og Tor Rønnow, der er en af Danmarks mest erfarne maratonløbere.

Read more
Drømmekrop

Lær at træne effektivt, når du træner og få en stærk og smuk krop i balance – uden at du behøver at bruge flere timer hver dag på træning. Det lyder simpelt, og det er det også ! ...

Read more
Løb dig slank

Den helt rigtige løbetræning toner kroppen: Maven bliver flad og bagdelen fast. Løbetræning gi'r en harmonisk krop og gør dig glad ...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Guiden til et fredfyldt og stressfrit liv

Guiden til et fredfyldt og stressfrit liv

At vælge den rigtige sports-bh

At vælge den rigtige sports-bh

Gå dig slankere

Gå dig slankere

El-løbehjul vinder stort indpas <BR>hos danske kvinder

El-løbehjul vinder stort indpas
hos danske kvinder

Nye Bøger
Shopping
Loppemarkeder 2023
^