Kalendergaver
Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Nye plejende vinterfavoritter
Akvarel i drømmende farver
Løb dig i superform

Løb dig slank gør det enkelt, at blive slank med effektiv løbetræning ...

Forfatter: Birgitte Nymann


Løb dig slank giver råd og redskaber til at gennemføre løbeture på 5-10 kilometer med højt tempo, effektiv forbrænding og en god fornemmelse i kroppen. Med bogen effektiviseres løbetræningen, den gøres hurtigere mere varieret, samtidig med at man kommer i topform – fra inderst til yderst.

Løb dig slank gør det enkelt, at blive slank med effektiv løbetræning. Og der bliver gået direkte til sagen. Bogen indeholder derfor ikke traditionel snak om, hvor gavnlige løbeture er, hvad en god løbesko er eller noget om pulstræning. Der fokuseres på alt det, du skal vide for at komme i gang med det samme.
Der er løbeprogrammer til enhver smag udover fire styrketræningsprogrammer, som giver faste former, samtidig med at du bliver en bedre løber.

Bogen indeholder derudover 10 livsstilsråd; følger du dem og løbeprogrammerne, vil du opleve, hvordan vægten snart går ned, samtidig med at din formkurve skyder til vejrs.

Fra bogens indhold:
• løbeprogrammer for begynder og øvede
• styrketræningsprogrammer, der forebygger skader – og giver faste former
• vejledning om kostens betydning for effektivt løb og restitution
• trin for trin-foto af styrketræningøvelser

Om forfatteren:
Birgitte Nymann er uddannet i idræt ved Købehavns Universitet, er fast skribent på I FORM, er anerkendt kursus- og foredragsholder og har tidligere udgivet en lang række populære træningsbøger og dvd’er.Bestil online

Stærk, af Krisztina Maria

Du har det jo 'fint-nok', vintertøjet camouflerer godt, og der er lang tid til bikini-sæsonen, så hvorfor skulle du beskæftige dig for en bog med titlen 'Stærk og sund for livet'?

Read more
Løb dig let og glad

Starten er altid udfordrende, men med Christina Wulffs konkrete vejledning og opmuntrende råd er det overskueligt at komme i gang og ikke mindst - blive ved !

Read more
Åndedrættet - Stress, Søvn Og Slank

Med Lotte Paarups bog bliver man meget klogere på, hvorfor det har så stor betydning at have et velfungerende åndedræt. Og Lotte brænder ganske enkelt så meget for emnet, at man ikke kan lade være at følge med.

Read more
Slank og sund 8 uger

Få en slank og sund vinter med Lene Hanssons wellness program ...

Read more
Yngre næste år

Den komplette wellnessguide for kvinder og mænd i deres 2. ungdom...

Read more
Vær din egen personlige træner

I denne bog fortæller den karismatiske fysioterapeut Rim El-Sammaa Aru, hvordan du kan få det bedre fysisk – og psykisk. Grundlæggende handler det om, at træning er vejen til et bedre helbred, og at du selv kan lære at træne, motivere dig selv og spise sundt. I bogen formidles træningen på en let...

Read more
At holde fast i en sund livsstil

Hvor er det ærgerligt og spild af gode intentioner, når man har sat sig et mål, blot for at skulle sande, at man ikke har rygrad nok til at modstå fristelse og at man - inden man får set sig om - har opgivet at holde det løfte, man havde givet sig selv. Og netop udfordringen at holde fokus og nå...

Read more
Elsk at løbe

Elsk at løbe – med Maratonbogen er skrevet af Bente Klarlund, en af verdens førende motionsforskere, og Tor Rønnow, der er en af Danmarks mest erfarne maratonløbere.

Read more
Pilates med effekt

Birgitte Nymann kombinerer pilates med hendes træningsprogram "effekt" og introducerer øvelser, som kan udføres hvor som helst og når som helst, det passer ind i en travl hverdag ...

Read more
Drømmekrop

Lær at træne effektivt, når du træner og få en stærk og smuk krop i balance – uden at du behøver at bruge flere timer hver dag på træning. Det lyder simpelt, og det er det også ! ...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
El-løbehjul vinder stort indpas <BR>hos danske kvinder

El-løbehjul vinder stort indpas
hos danske kvinder

New Mags: Yoga, Great Retreats

New Mags: Yoga, Great Retreats

Yoga blok Nordal

Yoga blok Nordal

At vælge den rigtige sports-bh

At vælge den rigtige sports-bh

Nye Bøger
^