help on writing a essay assignment writing services in australia write service research papers on marketing of services
Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
DroneRune plakat
Spisebordsstole til Sverige
Løb dig i superform

Løb dig slank gør det enkelt, at blive slank med effektiv løbetræning ...

Forfatter: Birgitte Nymann


Løb dig slank giver råd og redskaber til at gennemføre løbeture på 5-10 kilometer med højt tempo, effektiv forbrænding og en god fornemmelse i kroppen. Med bogen effektiviseres løbetræningen, den gøres hurtigere mere varieret, samtidig med at man kommer i topform – fra inderst til yderst.

Løb dig slank gør det enkelt, at blive slank med effektiv løbetræning. Og der bliver gået direkte til sagen. Bogen indeholder derfor ikke traditionel snak om, hvor gavnlige løbeture er, hvad en god løbesko er eller noget om pulstræning. Der fokuseres på alt det, du skal vide for at komme i gang med det samme.
Der er løbeprogrammer til enhver smag udover fire styrketræningsprogrammer, som giver faste former, samtidig med at du bliver en bedre løber.

Bogen indeholder derudover 10 livsstilsråd; følger du dem og løbeprogrammerne, vil du opleve, hvordan vægten snart går ned, samtidig med at din formkurve skyder til vejrs.

Fra bogens indhold:
• løbeprogrammer for begynder og øvede
• styrketræningsprogrammer, der forebygger skader – og giver faste former
• vejledning om kostens betydning for effektivt løb og restitution
• trin for trin-foto af styrketræningøvelser

Om forfatteren:
Birgitte Nymann er uddannet i idræt ved Købehavns Universitet, er fast skribent på I FORM, er anerkendt kursus- og foredragsholder og har tidligere udgivet en lang række populære træningsbøger og dvd’er.Bestil online

Body by Frida, af Frida Hallqvist

Hvis du går og hænger med næbbet og trænger til at få rusket lidt op i dine vaner og livsstil, så har træningseksperten, Frida Hallqvist, udviklet en inspirerende 60-dages guide, der ikke kun kan hjælpe dig på vej mod bedre vaner, mere energi og overskud i hverdagen, men også give dig en øget...

Read more
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Read more
Kom I Form Til Halvmaraton, Anders Ejbye-Ernst

Drømmer du om at løbe dit først halvmaraton? Manglende motivation til overhovedet at starte på løbetræning eller vil du gerne forbedre tiden på dine vante 10 kilometersrute? Så kan bogen 'Kom i form til halvmaraton på 100 dage', være vejen frem. Bogen giver dig en komplet opskrift på, hvordan du...

Read more
Danskernes Bedste Vægttab, af Henrik Duer

Bogen til dig som ønsker et varigt vægttab - uanset om du skal tabe 5 eller 100 kg. En konkret og overskuelig guide, skrevet af en af tidens mest populære træningseksperter.

Read more
Yoga - Træn yoga hjemme

Bog & dvd introducerer 23 grundlæggende yoga-øvelser, og viser, hvordan du skræddersyr et program, der passer dit niveau og behov.

Read more
Mor og baby i topform

'Mor og baby i topform' er en ny bog til nybagte mødre og deres babyer. En inspirerende træningsbog, som udmærker sig ved at være uden uopnåelige idealer og præstationsræs. Her er ingen løftede pegefingre over, at man som spædbarnsmor ind imellem må droppe træningen efter en nat uden søvn.

Read more
Yoga - et kvarter om dagen

Med Sisse Siegumfeldt nye bog lærer du, hvordan du - ved blot at dyrke yoga et kvarter om dagen - kan få meget mere velvære, ro og overskud i hverdagen.

Read more
Yoga på stuegulvet

Med Louise Fjendbo Jørgensens bog og tilhørende cd lærer du skånsomme yogaøvelser, som styrker krop og dit mentale overskud.

Read more
Kom i form med Bikini Bootcamp

Med Anne Bechs 'Bikini Bootcamp' får du en komplet 28-dages træningsplan, der gør vinterkroppen sommerklar på rekordtid. Planen er baseret på Anne Bechs helt egen FIT-metode med enkle, men effektive øvelser, der kan laves på stuegulvet, hotellet eller stranden, og med masser af gode kostråd og lækre...

Read more
Vis bare arme

Træt af 'mormor'-arme og slap hud og muskler i overarmene? Med Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engells bog 'Vis bare arme' får du opskriften på, hvordan du bliver de slappe overarme kvit. Bogen byder på 100 superlækre opskrifter på morgenmad, frokost, snacks og aftensmad, som fører en mæt og godt...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
bGEM Kreafunk

bGEM Kreafunk

Gå dig slankere

Gå dig slankere

Tab dig mens du har det sjovt

Tab dig mens du har det sjovt

At vælge den rigtige sports-bh

At vælge den rigtige sports-bh

Nye Bøger
^