Lamper fra Bloomingville
Parfume - ‘Le parfume solide’
Vasketøjskurv på hjul
Indret med 60’er-æstetik
Kom I Form Til Halvmaraton, Anders Ejbye-Ernst

Drømmer du om at løbe dit først halvmaraton? Manglende motivation til overhovedet at starte på løbetræning eller vil du gerne forbedre tiden på dine vante 10 kilometersrute? Så kan bogen 'Kom i form til halvmaraton på 100 dage', være vejen frem. Bogen giver dig en komplet opskrift på, hvordan du kommer i gang, optimerer din løbetræning, booster din motivation, minimerer din skadesrisiko og forbedrer dine tider.

"Fra dag et var det mit mål, at bogen skulle kunne læses og blive brugt af alle løbere, både nybegynderen og den øvede supermotionist," fortæller bogens forfatter, den professionelle løber og journalist Anders Ejbye-Ernst. "Det har ligeledes været min hensigt, at bogen fra ende til anden skulle være en lang guide, der når rundt om alle de nødvendige aspekter af løberlivet. Hvis du har bogen ved din side, kan du altså blive klar til halvmaraton på 100 dage – selv hvis du bor på en øde ø uden internet!".

Bogen indeholder: 

  • 8 træningsprogrammer, der gør dig klar til halvmaraton på 100 dage. Programmerne er skræddersyede til løbere på forskellige niveauer lige fra nybegynderen til elitemotionisten og testet i virkeligheden.
  • 4 træningsprogrammer, der på lyntid gør dig klar til at gennemføre et maraton, efter du har løbet halvmaraton.
  • Tips og tricks til at forebygge og undgå løbeskader, bl.a. ved at styrke kroppens svageste muskler og sener.
  • Hjælp til at optimere din restitution, så din krop bygger sig stærkere og sundere efter hver løbetur.
  • Råd til at finde de rigtige løbesko, løbetøj og løbegadgets, så du er godt klædt på til alle årstider og underlag.
  • En grundig gennemgang af de motivationsværktøjer, der booster din mentale styrke, så du har lyst og vilje til at træne, uanset at vejret er dårligt, eller energiniveauet er lavt.
  • En letforståelig teoretisk gennemgang af de træningsmetoder, der findes inden for langdistanceløb, så du forstår strukturen bag dit træningsprogram.
  • En grundig gennemgang af, hvordan du spiser dig til bedre resultater, ved at indtage sund kost og væske på de rigtige tidspunkter før træningen.
  • En udførlig guide til, hvordan du kan få det maksimale ud af din krop, når du skal løbe halvmaraton og maraton.
  • Eksempler fra Anders’ karriere som eliteløber, der viser, hvordan rigtig – og forkert træning – påvirker kroppen og din løbeform..

Bogen er baseret på Anders Ejbye-Ernsts mere end 20 års erfaring som topløber, først som ungdoms- og siden som seniorløber. Endvidere har han brugt sit store kildenetværk som sundhedsjournalist og eliteløber. Gennem det seneste år har Anders Ejbye-Ernst bl.a. interviewet læger, eliteløbere, toptrænere, ernæringseksperter og skadesbehandlere. Derudover har han gennem sin research læst et utal af idrætsstudier for at sikre, at bogen er proppet med den bedste og nyeste viden inden for løb og sundhed.

 

Titel: Kom i form til halvmaraton på 100 dage
Forfatter: Anders Ejbye-Ernst
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bogen kan bestilles her >>

Løb dig let og glad

Starten er altid udfordrende, men med Christina Wulffs konkrete vejledning og opmuntrende råd er det overskueligt at komme i gang og ikke mindst - blive ved !

Read more
Åndedrættet - Stress, Søvn Og Slank

Med Lotte Paarups bog bliver man meget klogere på, hvorfor det har så stor betydning at have et velfungerende åndedræt. Og Lotte brænder ganske enkelt så meget for emnet, at man ikke kan lade være at følge med.

Read more
Slank og sund 8 uger

Få en slank og sund vinter med Lene Hanssons wellness program ...

Read more
Yngre næste år

Den komplette wellnessguide for kvinder og mænd i deres 2. ungdom...

Read more
Vær din egen personlige træner

I denne bog fortæller den karismatiske fysioterapeut Rim El-Sammaa Aru, hvordan du kan få det bedre fysisk – og psykisk. Grundlæggende handler det om, at træning er vejen til et bedre helbred, og at du selv kan lære at træne, motivere dig selv og spise sundt. I bogen formidles træningen på en let...

Read more
At holde fast i en sund livsstil

Hvor er det ærgerligt og spild af gode intentioner, når man har sat sig et mål, blot for at skulle sande, at man ikke har rygrad nok til at modstå fristelse og at man - inden man får set sig om - har opgivet at holde det løfte, man havde givet sig selv. Og netop udfordringen at holde fokus og nå...

Read more
Elsk at løbe

Elsk at løbe – med Maratonbogen er skrevet af Bente Klarlund, en af verdens førende motionsforskere, og Tor Rønnow, der er en af Danmarks mest erfarne maratonløbere.

Read more
Pilates med effekt

Birgitte Nymann kombinerer pilates med hendes træningsprogram "effekt" og introducerer øvelser, som kan udføres hvor som helst og når som helst, det passer ind i en travl hverdag ...

Read more
Drømmekrop

Lær at træne effektivt, når du træner og få en stærk og smuk krop i balance – uden at du behøver at bruge flere timer hver dag på træning. Det lyder simpelt, og det er det også ! ...

Read more
Løb dig slank

Den helt rigtige løbetræning toner kroppen: Maven bliver flad og bagdelen fast. Løbetræning gi'r en harmonisk krop og gør dig glad ...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tips til træningssko

Tips til træningssko

Nye plejende vinterfavoritter

Nye plejende vinterfavoritter

bGEM Kreafunk

bGEM Kreafunk

New Mags: Yoga, Great Retreats

New Mags: Yoga, Great Retreats

Nye Bøger
^