Glaspynt fra Bungalow
Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring
Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar
Te-sæt med infuser og honningpind
Kategori: Kogebøger
Keto: KETO og kulhydrater?
Redaktionen

Alle der har taget KETO til sig som livsstil ved, at man i videst muligt omfang bør gå uden om kulhydrater. Grunden er - for dem der ikke er bekendt med KETO - at kroppen med KETO kost er i en tilstand af ketose, hvor den brænder fedt i stedet for at forbrænde kulhydrater.

Begynder man at spise kulhydrater, så risikerer man, at komme ud af ketosetilstanden, hvilket tager tid, at komme ind i igen.

Men i sin nye bog 'Forny din krop på 4 uger med ketoflex - den nye foryngende livsstil, der virker', skriver forfatteren,Thorbjörg Hafsteinsdottir, at man kan forblive i ketosen, uden at slippe kulhydraterne.

Hun beskriver, hvordan en 'Ketoflex' bygger på fleksibilitet, ketoflex 3-3-1, hvor kosten, når man befinder sig i ketosen, kan blive  brudt med større variation af kulhydrater; tre dage i ketose, tre med opladning og en fridag.

Om sit bud på keto kost med lejlighedsvise perioder med kulhydrater, skriver Thorbjörg Hafsteinsdottir: "På ketoflex fornyr kroppen sig selv, og hormoner og energi kommer i balance. Man får større velbefindende, sover bedre og bliver i bedre humør, og den nye måde at spise på kan direkte aflæses i pænere hud og naturligvis ikke mindst på vægten. Genfind energien, balancen og glæden med flexibelt ketoflex – livsstilen, som alle kan håndtere og følge uden at føle afsavn."

Titel: Ketoflex
Forfatter: Thorbjörg Hafsteinsdottir
Forlag: Politiken
Bestilling: Hos din lokale boghandel eller bestil ’Ketoflex’ online

 

 

Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Read more
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Read more
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Read more
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Read more
Mad I Fad - af Anne Van Der Merwed

At tilberede mad i fad, er ikke kun nemt og praktisk, men giver også en særlig intens oplevelse af, hvordan ingredienserne fungerer sammen.

Med Anne Van Der Merwedes bog ’Mad I Fad’ får man øjnene op for de mange muligheder og variationer, der er, når man tilbereder måltider i fad.

Read more
Valdemarsro – Aftensmad

Med mere end 50.000 solgte eksemplarer, er ’Valdemarsro – Aftensmad’, tidens absolutte bestseller indenfor kogebøger.

Read more
Valdemarsro - Grøn Aftensmad

Så er der grønne opskrifter fra tidens ubestridte populære leverandør af opskrifter. Med ’Valdemarsro – Grøn aftensmad’ deler Ann-Christine Hellerup Brandt sine dejligste opskrifter til det grønne køkken.

Read more
Glutenfri: 'Madpakker - Uden Gluten' af Karina Baagø

Døjer du med hyppige mavesmerter, diarré og ufrivilligt vægtab, så kan det dreje sig om en reaktion på glutenholdige madvarer.

Ved at undgå gluten i en periode, kan du udelukke om du har glutenintolerance, men at spise glutenfrit kan godt være lidt af en udfordring. Heldigvis er der rigtig god...

Read more
Chad Robertson - Mere Af Det Gode Brød

Fra manden bag det berømte 'Tartine Bakery' i San Francisco, kommer en bagebog, hvor han deler 85 opskrifter på fuldkornsversioner af hans absolutte favoritter.

Read more
Low Carb og KETO opskrifter: 'De Bedste Fra Madbanditten'

Fra Jane Faerber, Danmarks ultimative ekspert i Keto og Low Carb kost og livsstil, kommer endnu en inspirerende bog, der vejleder og guider vej gennem Low Carb-junglen.

Den nye udgivelse 'De Bedste Fra Madbanditten' er til dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
AURO økologisk bordpladeolie

AURO økologisk bordpladeolie

Glasfad med låg ildfast

Glasfad med låg ildfast

Mød det smukke Richmond-spisebord

Mød det smukke Richmond-spisebord

Spisestuestole hos BOBO

Spisestuestole hos BOBO

Nye Bøger
^