Glaspynt fra Bungalow
Stof i metermål
Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar
Indret med 60’er-æstetik
Kategori: Kogebøger
Chad Robertson - Mere Af Det Gode Brød
Redaktionen

Fra manden bag det berømte 'Tartine Bakery' i San Francisco, kommer en bagebog, hvor han deler 85 opskrifter på fuldkornsversioner af hans absolutte favoritter.

Chad Robertson er måske især kendt for smagfulde surdejsbrød bagt på hvedemel. Nu er turen kommet til bagning med fuldkornsmel.

Her har Chad Robertson søgt velsmagen fra de forhistoriske fuldkornstyper, og udviklet opskrifter på brød, der er udråbt som verdens bedste brød og bagværk.

Med bogen deler han både sin store viden om kornsorters egenskaber, men også sine banebrydende nye metoder og teknikker for brødbagning.

Bagebogen 'Mere af det gode brød' er opfølgeren til bestselleren 'Det gode brød', der har inspireret flere af de bedste danske kokke og bagere.

Om den nye bog skriver Politikens anmelder: "Hører til i den kategori af bøger, der meget vel kan ændre ens liv", og giver 6 stjerner.

Indflydelsesrige, danske kokke roser Chad Robertson til skyerne, og blandt andet skrevet:

"Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød, jeg nogensinde har smagt." - Claus Meyer

"Chad Robertson betegnes af mange som en af verdens bedste bagere. Det er store ord i et lille land som Danmark. Jeg har absolut ingen skrupler med at tilslutte mig sådan en hyldest. For hvis der er nogen, der fortjener den anerkendelse, så er det ham." - Kille Enna

 

Titel: Mere Af Det Gode Brød
Forfatter: Chad Robertson
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Bestilling: Hos din lokale boghandel eller bestil ’Mere Af Det Gode Brød’ online

 

 

Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Read more
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Read more
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Read more
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Read more
Mad I Fad - af Anne Van Der Merwed

At tilberede mad i fad, er ikke kun nemt og praktisk, men giver også en særlig intens oplevelse af, hvordan ingredienserne fungerer sammen.

Med Anne Van Der Merwedes bog ’Mad I Fad’ får man øjnene op for de mange muligheder og variationer, der er, når man tilbereder måltider i fad.

Read more
Valdemarsro – Aftensmad

Med mere end 50.000 solgte eksemplarer, er ’Valdemarsro – Aftensmad’, tidens absolutte bestseller indenfor kogebøger.

Read more
Valdemarsro - Grøn Aftensmad

Så er der grønne opskrifter fra tidens ubestridte populære leverandør af opskrifter. Med ’Valdemarsro – Grøn aftensmad’ deler Ann-Christine Hellerup Brandt sine dejligste opskrifter til det grønne køkken.

Read more
Glutenfri: 'Madpakker - Uden Gluten' af Karina Baagø

Døjer du med hyppige mavesmerter, diarré og ufrivilligt vægtab, så kan det dreje sig om en reaktion på glutenholdige madvarer.

Ved at undgå gluten i en periode, kan du udelukke om du har glutenintolerance, men at spise glutenfrit kan godt være lidt af en udfordring. Heldigvis er der rigtig god...

Read more
Keto: KETO og kulhydrater?

Alle der har taget KETO til sig som livsstil ved, at man i videst muligt omfang bør gå uden om kulhydrater. Grunden er - for dem der ikke er bekendt med KETO - at kroppen med KETO kost er i en tilstand af ketose, hvor den brænder fedt i stedet for at forbrænde kulhydrater.

Read more
Low Carb og KETO opskrifter: 'De Bedste Fra Madbanditten'

Fra Jane Faerber, Danmarks ultimative ekspert i Keto og Low Carb kost og livsstil, kommer endnu en inspirerende bog, der vejleder og guider vej gennem Low Carb-junglen.

Den nye udgivelse 'De Bedste Fra Madbanditten' er til dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Spisestuestole hos BOBO

Spisestuestole hos BOBO

Interdesign

Interdesign

Opbevaringskasser til køleskabet

Opbevaringskasser til køleskabet

Vasketøjskurv på hjul

Vasketøjskurv på hjul

Nye Bøger
^