how not to write a phd thesis homework.org sample of research papers
Enamel Copenhagen
Studio Loma armbånd
Trine Tuxen ring
Auro terrasseolie<BR> - miljøvenligt og slidstærkt
Kategori: Have
Haveprojekter, du selv kan bygge

30 idéer, du selv kan bygge bla. udekøkken, minidrivhus, udebadeværelse og havemøbler. Helt enkle og overkommelige projekter, som også en nybegynder kan kaste sig over ...

Det er både hyggeligt og tilfredsstillende at have gang i et haveprojekt, især når man har gode tips og råd ved hånden. Med Anna og Anders Jeppssons bog ”Haveprojekter, du selv kan bygge” har du 30 idéer til enkle og overkommelige haveprojekter, du selv kan konstruere.

Enkle, overkommelige projekter
Listen over fristende projekter er lang, og du bestemmer selv, om du har mod på at kaste dig ud i et større projekt eller hellere vil holde til dig til et af de helt enkle og overkommelige projekter. Kønne og veldesignede er de alle sammen, og nærmest uundværlige, når først man har fået idéen. Fra minidrivhus og havebænk til udekøkken og udendørsbadeværelse finder ud alle projekter præsenteret med inspirerende og beskrivende farvefotos samt tydelige tegninger og byggevejledninger. Og projekternes forskellige sværhedsgrader gør, at der er inspiration at hente til alle, uanset om man er nybegynder eller mere øvet.

Titel: Haveprojekter, du selv kan bygge - Skab rum til udeliv med 30 enkle idéer
Forfattere: Anna og Anders Jeppsson
Forlag: Nyt Nordisk Forlag

Bestil online

Friske spirer – en guide til spiring

Forestil dig at fremdyrke en bred vifte af skønne sprøde og sunde spirer hjemme i dit eget køkken. Nemt og enkelt. Helt uden jord på fingrene. Oven i købet langt billigere end de kedelige spirer fra supermarkedet. Lyder det fristende?! Så kast dig ud i spirerdyrkning.

Read more
Fantasilater, af Aiah Noack

Har du lyst til at lave delikate salater, der bugner af smukke blomster fra haven, så er du rigtig godt hjulpet med Aiah Noacks store, smukke bog, 'Fantasilater'. Bogen beskriver nøje mere end 100 almindelige haveblomster og vilde planter, der smager dejligt og ser fantastiske ud i salater - eller...

Read more
God mad - Let at sylte, af Marianne Kastberg og Kirsten Høgh Fogt

Med Marianne Kastberg og Kirsten Høgh Fogts syltebog "God mad - let at sylte" kan du nemt fremstille marmelader med masser af smag, og saft sprængfyldt med vitaminer. Du kan også opgradere din hotdog med egen ketchep, sennep, nyristede løg og hjemmesyltede agurker.

Read more
Duftende planter, af Anemette Olesen

Mange skønne dufte fra planter i haven og naturen kan anvendes til cremer og sæber mv. Men hvilke egner sig, og hvordan gør man? Anemette Olesen fortæller om de bedste duftplanter og giver opskrifter på badesalt, scrubbesalt, shampoo, salve og meget mere.

Read more
Smagen af jordbær, af Maren Korsgaard

Denne bog handler om jordbær - om jordbærets historie, om botanik og sorter, og om jordbær i kunst og kultur. Bogen er skrevet af Maren Korsgaard, der har speciale i frugt og bær, og er et herligt opslagsværk til dig, der elsker jordbær og måske endda dyrker jordbær i haven. Med bogen får du alle...

Read more
Grønne altaner og terrasser

Alle små udendørs områder kan friskes op og forandres med den rigtige beplantning og styling. Find ud af, hvordan man med kreative løsninger og alternative idéer kan dyrke blomster, krydderurter, bær og grøntsager på meget lidt plads.

Read more
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Read more
Kend din urt

Det gode kvindeliv med naturens medicin.

Read more
Potteplanter

Ny bog til dig, der elsker planter i potter og krukker.

Read more
Stauder - de smukkeste bede

Længes du tilbage til bedstemors staudebed? Eller er din drøm en minimalistisk og stilren beplantning?

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Galvaniserede højbede <BR> og plantekrukker

Galvaniserede højbede
og plantekrukker

AURO økologisk trælasur

AURO økologisk trælasur

Plantekasser og plantekrukker<BR> til ethvert planteprojekt

Plantekasser og plantekrukker
til ethvert planteprojekt

Olielampe til haven

Olielampe til haven

Nye Bøger
Shopping
^