interpersonal communication assignments law school admissions resume
Enamel Copenhagen
Studio Loma armbånd
Michael Kors ur - Darci Gold
Trine Tuxen ring
Kategori: Have
Clematis og andre klatreplanter

Clematis er, sammen med de øvrige klatrende planter, fantastiske til at skabe hyggelige kroge og stemningsfulde rum i haven. Få ideer og inspiration med clematis-ekspertens bog ...

Clematis er sammen med de øvrige klatrende planter fantastiske til at skabe hyggelige kroge og stemningsfulde rum i haven, og med deres forskelligartede blade og blomster, er der uendeligt mange muligheder for at variere brugen af dem og skabe mange dejlige sanseindtryk i haven.
"Clematis og andre klatreplanter" fra Politikens Forlag, er skrevet af clematis-eksperten Flemming Hansen. Det er en smuk og inspirerende havebog, som præsenterer et udvalg af clematis-arter og andre klatre- og slyngplanter som man med held kan plante i sin have. Bogen henvender sig til alle, som overvejer at pryde haven med smukke, farvestrålende slyngplanter - også til haveejere uden erfaring for slyngplanter.

Titel: Clematis og andre klatreplanter
Forlag: Politikens Forlag

Bestil online

Friske spirer – en guide til spiring

Forestil dig at fremdyrke en bred vifte af skønne sprøde og sunde spirer hjemme i dit eget køkken. Nemt og enkelt. Helt uden jord på fingrene. Oven i købet langt billigere end de kedelige spirer fra supermarkedet. Lyder det fristende?! Så kast dig ud i spirerdyrkning.

Read more
Fantasilater, af Aiah Noack

Har du lyst til at lave delikate salater, der bugner af smukke blomster fra haven, så er du rigtig godt hjulpet med Aiah Noacks store, smukke bog, 'Fantasilater'. Bogen beskriver nøje mere end 100 almindelige haveblomster og vilde planter, der smager dejligt og ser fantastiske ud i salater - eller...

Read more
God mad - Let at sylte, af Marianne Kastberg og Kirsten Høgh Fogt

Med Marianne Kastberg og Kirsten Høgh Fogts syltebog "God mad - let at sylte" kan du nemt fremstille marmelader med masser af smag, og saft sprængfyldt med vitaminer. Du kan også opgradere din hotdog med egen ketchep, sennep, nyristede løg og hjemmesyltede agurker.

Read more
Duftende planter, af Anemette Olesen

Mange skønne dufte fra planter i haven og naturen kan anvendes til cremer og sæber mv. Men hvilke egner sig, og hvordan gør man? Anemette Olesen fortæller om de bedste duftplanter og giver opskrifter på badesalt, scrubbesalt, shampoo, salve og meget mere.

Read more
Smagen af jordbær, af Maren Korsgaard

Denne bog handler om jordbær - om jordbærets historie, om botanik og sorter, og om jordbær i kunst og kultur. Bogen er skrevet af Maren Korsgaard, der har speciale i frugt og bær, og er et herligt opslagsværk til dig, der elsker jordbær og måske endda dyrker jordbær i haven. Med bogen får du alle...

Read more
Grønne altaner og terrasser

Alle små udendørs områder kan friskes op og forandres med den rigtige beplantning og styling. Find ud af, hvordan man med kreative løsninger og alternative idéer kan dyrke blomster, krydderurter, bær og grøntsager på meget lidt plads.

Read more
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Read more
Kend din urt

Det gode kvindeliv med naturens medicin.

Read more
Potteplanter

Ny bog til dig, der elsker planter i potter og krukker.

Read more
Stauder - de smukkeste bede

Længes du tilbage til bedstemors staudebed? Eller er din drøm en minimalistisk og stilren beplantning?

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Plantekurve i rattan

Plantekurve i rattan

Plantekasser og plantekrukker<BR> til ethvert planteprojekt

Plantekasser og plantekrukker
til ethvert planteprojekt

Havekrukke - Bergs Potter

Havekrukke - Bergs Potter

Haveskulpturer & havekunst

Haveskulpturer & havekunst

Nye Bøger
Shopping
^