Keto på 4 uger - Jane Faerber

Kategori: Slank & sund

Keto på 4 uger - Jane Faerber  

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan til alle, der har lyst til at prøve en livsstil med Keto.

Keto er en kost, der sigter efter at få kroppen til at skifte fra kulhydratforbrænding til fedtforbrænding (ketose). Det er et metabolisk skifte, der automatisk sker, når man spiser meget få kulhydrater. Den fedtforbrændende tilstand har en appetitdæmpende virkning, der betyder, at man kan spise sig mæt og alligevel gå ned i vægt. Det er nemlig nemt at spise mindre, når man ikke er sulten.

Med den nye bog guides læseren med praktiske retningslinjer og konkrete redskaber til at lykkes med et vægttab – og det helt uden, at man behøver at tælle hverken kulhydrater eller kalorier.

Titel: Keto på 4 uger
Forfatter: Jane Faerber
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bogen kan bestilles online

Bogen indeholder:

  • Præcise guides til, hvad man skal spise, og hvad man skal undgå for at bringe sin krop i ketose (fedtforbrændende tilstand)
  • Hjælp til mængder og portionsstørrelser
  • Praktiske råd til indkøb i supermarkedet
  • Forslag til, hvordan man tilpasser KETO til sit liv
  • Indblik i de hyppigste begynderfælder
  • 75 energiberegnede opskrifter med få kulhydrater
  •  4 ugers nem og realistisk kostplan til vægttab
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo…

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske…

Læs mere
Body by Frida, af Frida Hallqvist

Hvis du går og hænger med næbbet og trænger til at få rusket lidt op i dine vaner og livsstil, så har træningseksperten, Frida Hallqvist, udviklet en inspirerende 60-dages guide, der ikke kun kan hjælpe dig på vej mod bedre vaner, mere energi og overskud i hverdagen, men også give dig en øget…

Læs mere
Kom I Form Til Halvmaraton, Anders Ejbye-Ernst

Drømmer du om at løbe dit først halvmaraton? Manglende motivation til overhovedet at starte på løbetræning eller vil du gerne forbedre tiden på dine vante 10 kilometersrute? Så kan bogen 'Kom i form til halvmaraton på 100 dage', være vejen frem. Bogen giver dig en komplet opskrift på, hvordan du…

Læs mere
Danskernes Bedste Vægttab, af Henrik Duer

Bogen til dig som ønsker et varigt vægttab - uanset om du skal tabe 5 eller 100 kg. En konkret og overskuelig guide, skrevet af en af tidens mest populære træningseksperter.

Læs mere
Aldrig mere slanke-kur

Hvis alt, hvad det krævede for at nå sin idealvægt, var at spise mindre og bevæge sig mere, ville der ikke være så mange overvægtige i denne verden. Sådan skriver Søs Wollesen i bogen 'Aldrig mere slankekur!'.

Læs mere
Den fedeste juicekur

Martin og Zennie Bonde Mogensen har skrevet juicebogen 'Den fedeste juicekur'. Bogen er inspiration til dig, der elsker juice, og også til dem, der gerne vil sammensætte en juicekur, som kan give vægttab.

Læs mere
Diætistens Low Carb

'Diætistens Low Carb' kogebog er skrevet af Hanne Juul, der er statsautoriseret diætist.

Læs mere
Slankekuren, af Birgitte Nymann

Karoline Lindberg har foreløbigt smidt over 40 kg. ved hjælp af de principper, beskrevet i Birgitte Nymanns bog 'Slankekuren'. Og de gode resultater er mange, blandt bogens testpersoner.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^