Danske designklassikere
Stof i metermål
Te-sæt med infuser og honningpind
Indret med 60’er-æstetik
Kategori: Slank & sund
Diætistens Low Carb

'Diætistens Low Carb' kogebog er skrevet af Hanne Juul, der er statsautoriseret diætist.

Det er en bog til dig, der gerne vil ændre din livsstil gennem din kost. Uanset om du ønsker vægttab, har PCOS, ønsker et stabilt blodsukker eller en varig livsstilsændring, så er kosten vigtig at have fokus på. Med bogen vejleder diætisten med konkrete råd til, hvordan du får styr på dit daglige indtag af kulhydrater, protein og fedt.
Bogen er skrevet på baggrund af Hanne Juuls mange års erfaring som diætist, hendes daglige arbejde som kostvejleder på Kostklinikken SOVI.
Bogen indeholder 85 lækre opskrifter, der er fordelt på morgenmad, mellemmåltider, frokost, aftensmad - og lidt til den søde tand.

Titel: Diætistens Low Carb
Forfatter: Statsautoriseret diætist Hanne Juul
Forlag: Politikens Forlag

Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Read more
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Read more
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske...

Read more
Body by Frida, af Frida Hallqvist

Hvis du går og hænger med næbbet og trænger til at få rusket lidt op i dine vaner og livsstil, så har træningseksperten, Frida Hallqvist, udviklet en inspirerende 60-dages guide, der ikke kun kan hjælpe dig på vej mod bedre vaner, mere energi og overskud i hverdagen, men også give dig en øget...

Read more
Kom I Form Til Halvmaraton, Anders Ejbye-Ernst

Drømmer du om at løbe dit først halvmaraton? Manglende motivation til overhovedet at starte på løbetræning eller vil du gerne forbedre tiden på dine vante 10 kilometersrute? Så kan bogen 'Kom i form til halvmaraton på 100 dage', være vejen frem. Bogen giver dig en komplet opskrift på, hvordan du...

Read more
Danskernes Bedste Vægttab, af Henrik Duer

Bogen til dig som ønsker et varigt vægttab - uanset om du skal tabe 5 eller 100 kg. En konkret og overskuelig guide, skrevet af en af tidens mest populære træningseksperter.

Read more
Aldrig mere slanke-kur

Hvis alt, hvad det krævede for at nå sin idealvægt, var at spise mindre og bevæge sig mere, ville der ikke være så mange overvægtige i denne verden. Sådan skriver Søs Wollesen i bogen 'Aldrig mere slankekur!'.

Read more
Den fedeste juicekur

Martin og Zennie Bonde Mogensen har skrevet juicebogen 'Den fedeste juicekur'. Bogen er inspiration til dig, der elsker juice, og også til dem, der gerne vil sammensætte en juicekur, som kan give vægttab.

Read more
Slankekuren, af Birgitte Nymann

Karoline Lindberg har foreløbigt smidt over 40 kg. ved hjælp af de principper, beskrevet i Birgitte Nymanns bog 'Slankekuren'. Og de gode resultater er mange, blandt bogens testpersoner.

Read more
LCHF året rundt

Mange mennesker trives så godt på LCHF-kost, at de vælger at lade LCHF-kostprincipperne være en permanent del af livsstilen. Med 'LCHF året rundt' har Jane Faerber skrevet en bog, som guider dig til at inkludere LCHF-kostprincipperne i din hverdag - året rundt.

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
At vælge den rigtige sports-bh

At vælge den rigtige sports-bh

Tips til træningssko

Tips til træningssko

3 skridt til en sundere livsstil

3 skridt til en sundere livsstil

Flere danskere dyrker motion i fritiden

Flere danskere dyrker motion i fritiden

Nye Bøger
^