Derrière la Porte - Termoflaske
Te-sæt med infuser og honningpind
Engelsk porcelæn Roy Kirkham
Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen
Kategori: Boligbøger
Malede rum

Inspiration, ideer og teknikker til hvordan du selv kan dekorere vægge, gulv, loft eller møbler ...

Titel: Malede rum - Dekorer din bolig med gamle maleteknikker
Forfattere: Erik Peitersen, Susan Arnild og Erik Claudi
Fotograf: Ib SørensenBogen Malede rum, handler om spændende teknikker til dekoration af boliger. Forfatterne til bogen, dekorationsmaler Erik Peitersen, kendt fra TV2, dekorationsmaler Susan Arnild og journalist Erik Claudi sammen med fotograf Ib Sørensen har erfaret, at der er stor interesse herhjemme for smukke dekorationer i hjemmet.
Bogen beskriver en række dekorationsteknikker, dekorerede møbler og genstande, som den enkelte selv kan eksperimentere med.
Malede rum giver masser af inspiration til mennesker, som har interesse for at dekorere deres hjem, uanset om det er vægge, gulv, loft eller møbler. Dekorationsmaleri har i dag høj prioritet i moderne boligindretning, hvor folk ønsker at indrette sig med noget unikt og dekorativt. Bogen viser en række særlige, gamle teknikker som marmorering, trompe l´oeil (øjenbedrag), mosaik og adring.


Bestil online

Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Read more
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Read more
Christiania Interiør – Interior

Karina Tengberg og Tami Christiansen har hjerte for Christiania. Kombineret med deres store erfaring med bolig- og livsstilsreportager til både danske og udenlandske magasiner, har de formået at skabe en enestående bog, der både giver et hidtil uset kig ind i husene på Christiania og en oplevelse af...

Read more
Sommerhuse efter mit hjerte

Efter samme koncept som 'Hjem efter mit hjerte' har Anne Fabricius-Bjerre samlet en vifte af flotte og meget personlige sommerhuse.

Read more
Hjemmekontorer

Mange arbejder i dag hjemmefra fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet.

Read more
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Read more
Farvel rod

Få styr på dit rod og oplev hvordan en hverdag uden bunker af uoverskueligt rod, kan give dig ro og overskud til at gå op i alt det, du holder af.

Read more
Kom indenfor

Med indretningsarkitekters hjælp kan du med bogen 'Kom indenfor' få hjælp til at skabe et dejligt hjem, hvor du udnytter plads og muligheder bedst muligt.

Read more
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Read more
Sommerhuset

Brug færre timer og penge på at reparere og vedligeholde sommerhuset - og flere på at nyde det!

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Betræk til IKEA Söderhamn

Betræk til IKEA Söderhamn

Opbevar dine sager<BR> i den smukkeste skænk

Opbevar dine sager
i den smukkeste skænk

Boyhood

Boyhood

Antique sofaborde med trælåg fra Chic Antique

Antique sofaborde med trælåg fra Chic Antique

Nye Bøger
^