Lamper fra Bloomingville
Christina Jewelry & Watches
Vasketøjskurv på hjul
Indret med 60’er-æstetik
Kategori: Boligbøger
Hjemmekontorer

Mange arbejder i dag hjemmefra fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet.

Hjemmekontorer er en kreativ og brugervenlig bog fyldt med idéer til hvordan du selv - med få midler - kan indrette din egen hjemmearbejdsplads i dit hjem. Bogen er sprængfyldt med tips og gode ideer, til en sjov og spændende indretning. Ingen hjem eller rum er for små til en funktionel hjemmearbejdsplads.


Sif Meincke og Trine Sofie Meincke-Utzon er søskende og har sammen skrevet bogen "Hjemmekontorer - kreativ indretning af arbejdspladser i hjemmet".

Mange arbejder i dag hjemme fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet. Det handler om at være kreativ i sine tanker og i sin måde at anskue hjemmet på, og om at have gode steder til opbevaring, så det ikke bliver et projekt at pakke ting frem og tilbage.

Genialt minikontor:


Dette hvide mini-kontor fylder absolut ingenting når det er slået
sammen, og så er det diskret og pænt. Når behovet opstår, slår du lige pladen ned og vupti, så har du både skrivebord og opbevaringsplads på et splitsekund.

Cowboy kontor


En udestue med et helt fantastisk lys udgør dette hjemmekontor. Benene på skrivebordet kan klappes sammen, og det er supersmart, for så kan bordet stilles bag døren eller under sengen, skulle man pludselig mangle pladsen. Det er købt træfarvet hos Trævarefabrikkernes Udsalg og malet sort. Derefter er der lagt møbellinoleum med læder-look på toppen, for at give det et lækkert udseende. Cowboystolen er fra Trip Trap.

Få endnu flere idéer i bogen som hos:

• Plusbog til fordelspris kr. 82,85
• Saxo til kr. 169,95

SE OGSÅ: Bestil online

Elsk dit hjem

"Et hjem er ikke noget, man får. Det er ét, man skaber. Hvis dit hjem ikke fungerer for dig, må du altså tage arbejdshandskerne på og tage ansvar for, at du selv har valgt netop denne situation" ... (Ranvita La Cour)

Read more
Malede rum

Inspiration, ideer og teknikker til hvordan du selv kan dekorere vægge, gulv, loft eller møbler ...

Read more
Ved vandet

En inspirerende boligbog, der i ord og billeder inviterer indenfor hos et udvalg af de smukkeste og mest stemningsfulde danske sommerhuse...

Read more
Boligen - Indretning og brug

En omfattende bog om danskernes indretning og brug af deres boliger i de sidste hundrede år ...

Read more
Hvad er det værd?

Hvad PH's lamper er værd? Og hvad med Kay Bojesens trædyr; aben, bjørnen og elefanten?

Read more
Hjem med sjæl

Indretningsekspert Shannon Fricke har skrevet den komplette guide til boligindretning, der med en afslappet og integreret tilgang gennemgår grundprincipperne for, hvordan du finder din egen stil, og dig selv i din bolig ...

Read more
Flot skrot

Få inspiration til hvordan du kan give gamle møbler fra loftet, containeren eller loppemarkedet nyt liv ...

Read more
Oppe & ude

Oppe og ude - altaner og tagterrasser giver både masser af inspiration til indretninger, samt konkret vejledning i at få det fulde udbytte af det daglige liv med altanen eller tagterrassen - året rundt ...

Read more
Styling

Styling viser dig, hvordan et hjem kan forvandles med få midler ...

Read more
Outdoors

OUTDOORS er fantasirig, inspirerende, tankevækkende og umådeligt praktisk. Den afspejler forfatternes smag, talenter og erfaring ...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Betræk til IKEA Söderhamn

Betræk til IKEA Söderhamn

Understel: Bord-, senge- og sofaben

Understel: Bord-, senge- og sofaben

3 gode råd til personligt nybyggeri

3 gode råd til personligt nybyggeri

Indret dit hjem og tag perfekte billeder

Indret dit hjem og tag perfekte billeder

Nye Bøger
^