Lanterne fra Canett Furniture
Instruktørstol By LaForma
Hængekøje VENTURE DESIGN
Loungestol Sika Design
Kategori: Boligbøger
Farvel rod

Få styr på dit rod og oplev hvordan en hverdag uden bunker af uoverskueligt rod, kan give dig ro og overskud til at gå op i alt det, du holder af.

Med oprydningsekspert Lena Bentsens bog Farvel rod – hej frihed kan du blive klogere på, hvorfor du roder og hvad dit rod gør ved dig. Ved at forstå, hvad det er der sker når du roder, og ved hjælp af Lena Bentsens gode råd, kan du være på vej mod en hverdag uden bunker af uoverskueligt rod og en hverdag, hvor du vil opleve øget ro og overskud. For med mindre rod og uorden, vil du have tid, plads og overskud til at gå op i alt det, du holder af.
Læs Lenas bog og lær hvordan du kan få styr på rodet og gøre dig fri af den dårlige samvittighed, som følger med at leve med rod. Med bogen får du bla. gode råd til at få styr på …:
• hvad du bør gemme, og hvad du kan skille dig af med
• hvad du gør med arvegods og gaver, der ikke lige var det, du ønskede dig
• hvad du gør med brugbart skrammel, du ikke nænner at smide ud
• hvordan du får bugt med rod som flytter med rundt i huset


Bestil online

Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Read more
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Read more
Christiania Interiør – Interior

Karina Tengberg og Tami Christiansen har hjerte for Christiania. Kombineret med deres store erfaring med bolig- og livsstilsreportager til både danske og udenlandske magasiner, har de formået at skabe en enestående bog, der både giver et hidtil uset kig ind i husene på Christiania og en oplevelse af...

Read more
Sommerhuse efter mit hjerte

Efter samme koncept som 'Hjem efter mit hjerte' har Anne Fabricius-Bjerre samlet en vifte af flotte og meget personlige sommerhuse.

Read more
Hjemmekontorer

Mange arbejder i dag hjemmefra fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet.

Read more
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Read more
Kom indenfor

Med indretningsarkitekters hjælp kan du med bogen 'Kom indenfor' få hjælp til at skabe et dejligt hjem, hvor du udnytter plads og muligheder bedst muligt.

Read more
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Read more
Sommerhuset

Brug færre timer og penge på at reparere og vedligeholde sommerhuset - og flere på at nyde det!

Read more
Happy Home - Hverdagsmagi i funky farver

Få masser af inspiration til glad boligindretning med masser af farver og skønne detaljer ...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Pure Nature, Spejl fra House Doctor

Pure Nature, Spejl fra House Doctor

Overvej disse ting, før du vælger et spejl

Overvej disse ting, før du vælger et spejl

Opbevar dine sager<BR> i den smukkeste skænk

Opbevar dine sager
i den smukkeste skænk

De største tendenser til foråret 2021

De største tendenser til foråret 2021

Nye Bøger
^