Så skal der leves!

Kategori: Biografier

Så skal der leves!

Så skal der leves! 

"Så skal der leves ! " er Karen Thisteds erindrings glimt. Om kærlighed, skilsmisser og tab af nære venner, en del af hendes eget ofte fortumlede liv, hvor arbejdet som journalist har givet den største glæde.

Så skal der leves! er Karen Thisteds erindrings glimt. Om kærlighed, skilsmisser og tab af nære venner, en del af hendes eget ofte fortumlede liv, hvor arbejdet som journalist har givet den største glæde.
Her fortæller hun om de mange festlige år, og også om det, der ikke kun var sjov og ballade, bl.a. da hun blev hun ramt af en dyb depression, som hun i sin bog også beskriver i al sin gru.

181,75 >>
Bestil online

Danmarks Børn I Hellig Krig

Mindst 130 danskere er ifølge Politiets Efterretningstjeneste draget i hellig krig i Syrien og Irak. Hvem er de, og hvorfor gør de det? Hvad er det, der driver unge mennesker, født og opvokset i velfærdsstatens trygge vugge, ud på ekstremismens overdrev og ind i borgerkrigen, hvor mange mister livet…

Læs mere
Helmig-bog direkte ind som nr. 1 på bestsellerlisten

Biografien om Thomas Helmig er røget direkte ind på førstepladsen på bestsellerliste efter kun en uge i handlen. Og et nyt oplag af bogen er allerede på vej.

Læs mere
Kunsten at overleve en pakistansk svigermor

Hvad sker der, når man som datter af en dansk mor og en palæstinensisk far gifter sig med en pakistaner og indgår i et ægteskab, der er ladet med dynamit og dømt til eksplodere, når frie danske normer møder svigermors traditioner?

Læs mere
Selvfølgelig skal hun bo hos mig

Lotte Heise kunne ikke bære at se sin mor, Inge Heise, sygne hen på et plejehjem, efter at hun var blevet ramt af en blodprop med efterfølgende ekspressiv afasi. Derfor hentede hun sin mor hjem til Aarhus og et nyetableret bofællesskab med mor, datter og Lottes teenage-tvillinger. Det har ikke været…

Læs mere
Det godes kraft

Dalai Lama er bekymret over vores planets udvikling, og han bekymrer sig for hvert enkelt menneskes velbefindende. Hans vision er at styrke menneskets medfølende side. Vi skal udøve selvkontrol og emotionel hygiejne, som han kalder det – vi skal rydde op i sindet for at give plads til medfølelse.

Læs mere
Ingemanns Land

Peter Ingemann er nok bedst kendt som den søde og pæne vært på ”Hammerslag”. Men hans opvækst var præget af en far, hvis op- og nedture. Druk og fester, kulørte venner og elskerinder fyldte lige så meget i Peter Ingemanns barndom og ungdom som hans fars medrivende, vilde idéer, hans fantastiske tæft…

Læs mere
Hvad jeg ved med sikkerhed, af Oprah Winfrey

En ærlig, personlig og inspirerende bog fuld af livskloge klummer fra en af verdens mest kendte og respekterede kvinder.

Læs mere
Kan man se jeg har grædt?

Pernille Rahbeks barske fortælling om at vokse op i et hjem, der udefra så pænt og velfungerende ud, men som led under alkoholproblemer, fortielse og svigt.

Læs mere
Hvor Solen Græder - Puk Damsgård vinder pris

Torsdag den 16. april modtog Puk Damsgård Læsernes Bogpris 2015 for sin anmelderroste bestseller om Syrien: 'Hvor solen græder'. Med næsten 30% af alle afgivne stemmer blev Puk Damsgård kåret som den suveræne vinder ved et arrangement i Århus.

Læs mere
Fra koncepterne

Den dygtige og skarpe journalist Mette Fugl har gennem gennem årene været frygtet af mange af landets politikere, fordi hun er så pokkers god til at få sandhederne frem i lyset - hvad end politikerne ønsker dem bylyst eller ej.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^