Black Friday 2020 Georg Jensen
Danmarks Dufte: Time for Hygge
Julepynt - Dansk design fra FELIUS
Montana
Kategori: Takt og tone
Altid forsinket?

Er du typen som altid kommer for sent til et arrangement, så får du her råd til hvordan du alligevel kan entrere med stil ...

Uanset hvad du gør, så vil du nogle gange blive forsinket. Men det er ikke det samme som at sige, at det er hipt at komme for sent.

At komme i sidste øjeblik for at få lidt ekstra opmærksomhed er en ting, men at komme virkelig for sent er sjusket, kaotisk, uopdragent og helt og aldeles uhøfligt, skriver Camilla Morton, forfatter til bogen "How to Walk in High Heels", og giver følgende råd til hvordan man takler situationen og entrerer med stil, selvom man endnu engang er forsent på den...

0-20 minutter
En undskyldning er ikke påkrævet. Nu er du jo kommet, så hvad er problemet?

20-45 minutter
Kom eventuel irritation i forkøbet med et kompliment og følg op med en henkastet undskyldning, hvor du skyder skylden på eksterne faktorer. Din åbningsreplik kunne være noget i retning af: "Hvor er det rart at se jer igen. I ser godt ud. Hold op, hvor var det svært at få en taxa/komme frem i trafikken/finde en parkeringsplads?" (Vælg selv).

45 minutter-en time
Antyd, at din dag har været hektisk, men lad være med at overdrive. Sæt dig ned og fald ind i samtalen. "Sikke en dag! Hold da helt op! Nå, men nu er jeg her i hvert fald, hvad er jeg gået glip af? Var der andre, der havde svært ved at få fat i en bærestol ce soir?" . osv.

Over en time
Kræver en dramatisk entre, hvilket faktisk ikke er en helt dårligt ting, da det minder folk om, at du er en helt speciel person, som man ikke kan forvente overholder de gængse tidsrammer. Som Marilyn Monroe engang sagde: "Jeg har været kalenderpige, men er aldrig kommet til tiden."


Takt og tone
Takt & tone på daten

Fra brevkassen: Når han vil betale hele restaurationsregningen, bliver den ene date fornærmet og siger, at hun godt kan betale selv. Når han foreslår at dele regningen, bliver en anden fornærmet og kalder ham ”nærig”..

Læs mere
Takt og tone
I sort kjole til bryllup?

Fra brevkassen: En læser spørger forfatter og ekspert i Takt & Tone Sanne Udsen om man i dag, som gæst til et bryllup, kan møde op i sort.

Læs mere
Takt og tone
Hvid brud flere gange?

Er det upassende at være hvid brud flere gange? Forfatter og ekspert i takt og tone Sanne Udsen, svarer.

Læs mere
Takt og tone
Forventninger til brudgommen

Han glæder sig til han skal giftes, men er i tvivl om hvad der forventes af ham. Ekspert i takt & tone, forfatter Sanne Udsen svarer.

Læs mere
Takt og tone
Regler for skader ved gæstebud

Min venindes søn har smadret mit smukke spisebord og hun nægter at erstatte det...

Læs mere
Takt og tone
Toastmaster

Fra brevkassen: Toastmasteren ved brylluppet styrer rækkefølgen af taler, men hvordan? Bør toastmasteren kontakte gæsterne forud for arrangementet, skal toastmasteren selv holde tale og i hvilken rækkefølge skal familien have ordet?

Læs mere
Takt og tone
Tager man medbragt mad med hjem?

Når man medbringer mad og vin til en sammenkomst, er det så taktfuldt at tage resterne med hjem?

Læs mere
Takt og tone
Spiser man fjerkræ med fingrene?

Hvorledes og i hvilken rækkefølge skal bestik og glas skal ligge ved festbordet? Må man spise fjerkræ med fingrene? Tips til takt & tone ved forårets fine fester ...

Læs mere
Takt og tone
Værtindegaven

Hvad gør man når de gaver man modtager er mere værdifulde, end dem man giver? Og hvad er god tone mht. værtindegaver?

Læs mere
Takt og tone
Takt og tone i tiden

Sanne Udsen guide til færden gennem det moderne livs genvordigheder ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Design by BOBO

Design by BOBO

Bloomingville

Bloomingville

Bordben til sofaborde og plankeborde

Bordben til sofaborde og plankeborde

Hübsch glasvaser

Hübsch glasvaser

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^