Hvad skal man sige til tjeneren, eller hvilken vin skal man vælge i butikken, hvis man gerne vil drikke en hvidvin, der er lidt syrlig og frisk, og som er bedst iskold? Eller hvis man gerne vil opleve en rødvin, hvor smag og duft forandrer sig undervejs, en vin som har flere lag og nuancer og skal nydes af store glas?
Med sin nye bog 'Værd at vide om vin' går sommelier og vinkonsulent Nana Wad til vinen med højt humør, stor passion og giver dig en inspirerende - og ganske usnobbet - indføring i druernes og vinens verden. Bogen introducerer pædagogisk vinbegreber og regler og fører dig sikkert gennem vin-vokabulariets kringelkroge. Du får metoder til, hvordan du skal smage på vinen, forstå det du smager og huske det, du godt kan lide.
Bogen gør op med de mange myter, der er omkring vin og giver dig svar på, om du må servere rødvin til fisk, om det er fedt at være sprød, når man er en hvidvin og hvorfor det ikke er tøset at drikke hverken rosé eller bobler.
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Bestil online
Kategori: Vin
