8 uger til optimalt helbred

Kategori: Sundhed

8 uger til optimalt helbred

8 uger til optimalt helbred 

Andrew Weil er uddannet læge og har gennem de sidste 30 år både udviklet, praktiseret og undervist i principperne bag holistisk medicin, og han er en af de største sundhedsguruer i USA ...

Forfatter: Andrew Weil.
Omfang: 292 sider.
Forlag: Aschehoug.


Andrew Weil er uddannet læge og har gennem de sidste 30 år både udviklet, praktiseret og undervist i principperne bag holistisk medicin, og han er en af de største sundhedsguruer i USA. Dette skyldes hans evne til at kombinere lægevidenskab med alternative helbredelsesmetoder.

Grundlaget for Weils holistiske sundhedsopfattelse er: at man får et sundt helbred, når kroppen og sindet får optimale muligheder for at helbrede sig selv. Dette er udgangspunktet i 8 uger til optimalt helbred, og følger man programmet vil man lære at lægge usunde livsvaner om på en overkommelig og realistisk måde med præcise anvisninger.

I 8 uger følger man programmet og hver uge bliver man præsenteret for noget nyt. Man vil fx blive bedt om at spise fedtfattigt, spise hvidløg, ingefær og broccoli. Man vil også blive bedt om at gå lange ture, lave åndedrætsøvelser, prøve naturmedicin, gå på opdagelse i naturen og købe blomster med hjem. Programmet begynder i det små og hver uge tillægges lidt mere.

Alle kan få glæde af programmet. Både dem, der lider af allergier, migræne eller hjerte-kar-betingede sygdomme, men ikke mindst henvender bogen sig til den almindelige, raske, der måske ønsker at tabe sig, eller som ønsker at leve længst muligt, bedst muligt.



Bestil online

Stemmens kraft

Hvad kan du fortælle om mig ud fra min stemme?

Og hvilken stemmetype er jeg? Vi ved det godt alle sammen. Stemmen afslører, hvem vi er ...

Læs mere
Undgå tab af energi

sjælevogterneNy selvhjælpsmetode fra den kontroversielle svenske præst Ma Oftedal, sætter fokus på den daglige energikamp og om hvordan man undgår at miste for meget energi i et hektisk liv.

Læs mere
Fredrik Paulún - Blodsukkerblues

For højt blodsukker påvirker den almene sundhedstilstand og kan i værste tilfælde forårsage diabetes, overvægt, hjerte-karsygdomme og kræft. Ved hjælp af GI-metoden kan du opnå øget alment velbefindende og gå ned i vægt...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^