does playing music while doing homework help best online proofreader
KANT køkkenrulleholder i egetræ
Justerbare hylder fra Yamazaki
Laforma 3-personers havesofa i massiv teak
Øreringe Mette Scherning
Kategori: Spirituelt
Meditation for alle

Gennem meditation kan du skabe et roligt rum for dig selv, væk fra hverdagens stress og støj. Gennem meditation kan du finde ro i kroppen og huske dig selv. Meditation kan løse spændinger i kroppen, lette en hovedpine, give dig et bedre overblik og mere overskud i hverdagen. Nogen oplever at selv nogle enkle og simple øvelser kan medvirke til bedre søvn, bedre humør og færre gener og smerter. Oplever du symptomer på stress, kan meditation give dig følelsen af, at du har mere at så i mod med, fordi du i højere grad vil opleve, at du har hele din krop med, når du møder hverdagens udfordringer.

Som en af pionererne inden for meditation herhjemme har Svend Trier fulgt udviklingen fra tiden, hvor meditation var forbeholdt buddhister og hippier til i dag, hvor meditation er blevet mainstream og praktiseres af alle fra direktøren til bagerjomfruen. Og det er der ifølge Svend Trier god grund til. Ifølge hans erfaring, så kan meditation hjælpe os til at finde ind til os selv og give os mere energi, psykisk balance og nærvær i livet. I sin bog ’Meditation - en rejse tilbage til dig selv’ fortæller han om, hvordan meditation er en vej til øget selvforståelse og til at opnå mere harmoni og glæde i ens relationer. 

Bogen giver en overskuelig introduktion til de forskellige meditationsformer og er fyldt med praktiske øvelser og teknikker, som kan hjælpe både den nystartede og den trænede meditationsudøver. Med bogen følger også en cd, hvor Svend Trier har indtalt tre meditationsøvelser.

 

Titel: Meditation – En rejse tilbage til dig selv
Forfatter: Svend Trier
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bogen & cd kan bestilles her

 

 

Det godes kraft

Dalai Lama er bekymret over vores planets udvikling, og han bekymrer sig for hvert enkelt menneskes velbefindende. Hans vision er at styrke menneskets medfølende side. Vi skal udøve selvkontrol og emotionel hygiejne, som han kalder det – vi skal rydde op i sindet for at give plads til medfølelse.

Læs mere
Sårbarhed

Sårbarhed bliver som regel opfattet som en tilstand, det er farligt at befinde sig i. Som en truende tilstand, hvorfra det er nødvendigt at beskytte sig mod omverdenen, indtil man har genvundet tilstrækkelig hårdførhed. De fleste har oplevet, hvordan en krisesituation har åbnet til sårbarheden og...

Læs mere
Gamle lægeurter

Anemette Olesens anvendelige guide til de gamle lægeurter, om dyrkning, anvendelse, have og helse.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Dekorationsæg

Dekorationsæg

Kunstige blomster

Kunstige blomster

Bergs Potter Påske

Bergs Potter Påske

Påskekrans:  Messingring til ophæng

Påskekrans: Messingring til ophæng

Nye Bøger
Shopping
Loppemarkeder 2023
^