Faberges Hemmelighed

Faberges Hemmelighed

Faberges Hemmelighed 

Nyder du en god thriller, så vil du med sikkerhed føle dig i godt selskab med ”Fabergés hemmelighed” skrevet af debutantforfatteren Nicole W. Fox. Det er en super velskrevet og spændende thriller, som fører læseren på en hæsblæsende rejse tilbage i Europas historie og til 1900- tallets St. Petersborg, til Tzar-familien og Rasputin, til Lenins Rusland, det tredje rige og til efterkrigstidens Danmark.

Men rejsen starter i vor tid, i San Francisco USA, hvor en betjent ved navn Alex Nash en dag arver en kunstgenstand fra en fjern og ukendt slægtning i Danmark. Ved modtagelsen kan Nash se, at der er tale om et fint dekoreret æg, og han overvejer et øjeblik, hvorvidt det måske er et påskeæg. Men snart går det op for ham, at det ikke er et hvilket som helst æg, han har arvet, og det lille æg viser sig at være omdrejningspunk for en foruroligende hemmelighed. Men hvorfor dukker det pludselig op i San Francisco? Og hvilken forbindelse har Alex Nash til ægget og dets historie? Historien om ægget og dets oprindelse leder Nash tilbage 1900- tallets St. Petersborg, og til den verdensberømte juveler, Carl Faberge, som skabte ægget.

Titel: Fabergés hemmelighed
Forfatter: Nicole W. Fox
Forlag: Bogkompagniet

En roman om kærlighed

Ester Nilsson er digter og skribent og lever et stille liv koncentreret om at læse, tænke, skrive og samtale. En dag bliver hun bedt om at holde et foredrag om kunstneren Hugo Rask. Hun forelsker sig hovedkulds i den store kunstner, og de har et par seksuelle møder, men Hugo Rask synes ikke…

Læs mere
Iben Mondrup modtager DR Romanprisen 2015

En enstemmig jury har kåret Iben Mondrup som vinder af DR Romanprisen 2015. Hun modtager prisen for sin roman ’Godhavn’.

Læs mere
Bastarden af Anne-Marie Vedsø Olesen

En roman om kvinders udfordringer, styrker og handlekraft henlagt til en voldsmættet og skelsættende periode i Europas historie.

Læs mere
Nye tider

I tråd med den populære tv-serie ”Downton Abbey” inviterer Fay Weldon med sit sædvanlige lune og bid endnu engang sine læsere ind i den aristokratiske familie Dilbernes liv og kærlighedsaffærer.

Læs mere
Den kongelige egyptiske automobilklub

Med den fashionable Automobilklub som omdrejningspunkt, beskriver Al-Aswany intenst og levende relationer og magtspil mellem udlændige og egyptere - og blandt egypterne selv, i Kairo i 1950´erne.

Læs mere
Af ingenting

En historie om hvordan mennesker kan komme til at betyde alt for hinanden, hvordan barndommen kan have konsekvenser langt ind i det voksne liv og om hvor højt man kan elske. Stærk roman af Vibeke Marx.

Læs mere
For meget lykke, af Alice Munro

Den nobelprisvindende forfatter Alice Munro skriver om mennesker. I hendes novellesamling For megen lykke handler det om kvindeliv, om lykke og skuffelser, og om ærgrelser over vores alt andet end perfekte mænd, børn og tilværelse.

Læs mere
Skæbnens bog, af Parioush Sanlee

Halvtreds års kvindeskæbne i Iran ...

Læs mere
Himlen brændte

Ib Michael har med Himlen brændte skrevet en vild og eventyrlig roman, en blanding af fakta og fiktion, en familiekrønike og en bog om at finde den store kærlighed.

Læs mere
Som dagene er, af Anne Marie Têtevide

Ved at beskrive femogfirs udvalgte dage – ganske som de er - ud af syv årtier og tre generationer, frembringer forfatteren en varm og indlevende skildring af livet på landet i Midtjylland i perioden 1932 til 2002 ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^