Vaginisme - Når kroppen siger nej

Vaginisme - Når kroppen siger nej 

Sex er dejligt, og sex gør godt. Men hvad gør man, når sex gør ondt?

For kvinder, der lider af vaginisme, er samleje umuligt. Blufærdighed og tabuer gør samtidig, at alt for få søger hjælp for lidelsen. I stedet vælger kvinderne typisk at leve med lidelsen, indtil ønsket om børn trænger sig på. For hvordan skal man blive gravid, når ikke bare sex, men også kunstig befrugtning, føles som et overgreb?

Gynækolog Else Skytte Christensen har i 20 år behandlet kvinder med vaginisme og har nu samlet sin viden i denne bog. Bl.a. pointerer hun, at skedekrampe er en misvisende betegnelse, da vaginisme ikke er en krampetilstand. Hendes erfaring er endvidere, at vaginismen ikke kun påvirker kvindens sexliv, men hele hendes selvværd og relationerne til det modsatte køn. Der er derfor god grund til at behandle sin vaginisme så tidligt som muligt.

Bogen indeholder grundig information om tilstanden og dens mulige årsager. Hertil kommer en række cases, konkrete råd og trin for trin-øvelser, som man kan lave både alene eller sammen med sin partner for at mindske vaginismen og måske endda blive den kvit.

Titel: Vaginisme - Når kroppen siger nej
Forfatter: Gynækolog Else Skytte Christensen
Forlag: Frydenlund
Bestilling: Bestil bogen hos din boghandler - eller online hos Gucca.dk

Mama Genas manual

En brugerguide til kvinder om mænd. I bogen lærer ûberdivaen og parforholdseksperten Mama Gena dig at få det, som du vil have det - både med mænd og med dig selv...

Læs mere
Utro - meget mere end et sidespring

Hvornår er man sin partner utro, hvorfor og hvad er konsekvenserne? Er det, når han kigger flygtigt på en anden kvinde, eller når hun krammer sin eks-kæreste?

Læs mere
Kærligheden kommer til dig

Vi drømmer alle om at finde kærligheden. Den mand eller kvinde vi vil leve med resten af livet...

Læs mere
Jeg er ombølget af dig

Den hidtil mest omfattende antologi af danske kærlighedsdigte fra folkevisen til Sophus Claussen.

Læs mere
Den ny kamasutra

Den ny Kama Sutra er en hyldest til sensualiteten og til seksualiteten i alle dens former. Bogen er skræddersyet til dem, der ønsker at nå frem til nye højder af orgastisk fryd ...

Læs mere
Når kærligheden kammer over

At elske for meget er, når kærligheden kammer over...

Læs mere
Svigermor/-datter – Hvor svært kan det være?

Ny bog af Karen Søndergaard Jensen, der handler om de morsomme, glædelige oplevelser og de spydige bemærkninger, der er, når man skal forholde sig til et nyt familiemedlem....

Læs mere
Han er bare IKKE vild med dig

Anmeldelse: En bog om alle de undskyldninger, vi har for de mænd vi forelsker os i livet igennem, men som ikke rigtig gengælder disse følelser og hvad det så i virkeligheden drejer sig om: at han slet ikke er interesseret i DIG.

Læs mere
Hulemandens 10 bud

Peter Kærs voldsomt underholdende manual til det primitive køn...

Læs mere
Fars nye kæreste

- En overlevelsesguide for stedmødre..

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^