Vægmaling<BR> - Økologisk & allergimærket
Derrière la Porte - Termoflaske
Engelsk porcelæn Roy Kirkham
Hübsch krus
Kategori: Parforhold
Kærlighedens vildveje, Connie Kragelund
Redaktionen

Par- og psykoterapeut Connie Kragelunds bog 'Kærlighedens vildveje' er historien om to menneskers følelsesmæssige op- og nedture i et parforhold, som trods de bedste intentioner, får gjort alle de ting, der spænder ben for at kærligheden kan lykkes.

Historien er forfatterens egen og fremstår i sprog og form oprigtig og næsten hudløs ærlig i beskrivelsen af de følelser og reaktioner, som forfatteren oplevede gennem 3 ½ år.

Mange vil sikkert kunne nikke genkendende til episoder, følelser og reaktioner beskrevet i "Kærlighedens vildveje", og mange vil sikkert finde det forløsende at få sat ord på de ofte meget forvirrende og modsatrettede følelser, man oplever i disse skrøbelige forhold.

Bogen rummer endvidere stribevis af gode råd og refleksioner, som forfatteren har udarbejdet på baggrund af egne erfaringer samt mange års erfaringer som privatpraktiserende psykoterapeut.

Som psykolog Lars J. Sørensen skriver i forordet, så udmærker 'Kærlighedens vildveje' sig ved forfatterens evne til at hjælpe og give gode råd, uden hverken at blive belærende eller dogmatisk.

Titel: Kærlighedens vildveje
Forfatter: Connie Kragelund
Forlag: Gobog

-------

Om forfatter og terapeut Connie Kragelund

Connie Kragelund er uddannet traume- og gestaltterapeut, og har siden 1992 drevet terapeutisk praksis på fuld tid. 

Gennem sin uddannelse og mange års erfaring indenfor terapi, har hun tilegnet sig omfattende viden og indsigt i de psykologiske mekanismer, der har indflydelse på vores relationer og tilknytning til andre mennesker.  

En meningsfuld og tilfredsstillende tilværelse

I sin praksis arbejder hun med mennesker, der føler sig udfordret og har svært ved kontakten til andre mennesker. Her møder både mænd og kvinder, singler såvel som folk i parforhold, der har et ønske om, at blive bedre til at takle de udfordringer, de møder i samværet med andre mennesker. Målet er at opnå en rigere, mere meningsfuld og tilfredsstillende tilværelse med gode, tætte relationer, kærlighed, lykkefølelse og succes.

Kom videre efter chok og traumer

Som uddannet traumeterapeut, arbejder Connie Kragelund endvidere med mennesker, der har brug for at få bearbejdet chok og traumer.

For de fleste af os byder livet indimellem på chokerende eller traumatiske oplevelser, der kan være svære at ryste af sig. Får man ikke bearbejdet følelserne, kan det påvirke vores forhold til andre mennesker, vores selvværd og glæden ved livet. Symptomerne kan blandt andet være en følelse af fastlåsthed, angst, kronisk træthed, udmattelse og tristhed.

 

Læs mere om:

Muligheden af en ø

Michel Houellebecq er tilbage med stort anlagt værk om vores forhold til kærligheden og døden i det moderne vestlige samfund..

Læs mere
Mama Genas manual

En brugerguide til kvinder om mænd. I bogen lærer ûberdivaen og parforholdseksperten Mama Gena dig at få det, som du vil have det - både med mænd og med dig selv...

Læs mere
Utro - meget mere end et sidespring

Hvornår er man sin partner utro, hvorfor og hvad er konsekvenserne? Er det, når han kigger flygtigt på en anden kvinde, eller når hun krammer sin eks-kæreste?

Læs mere
Kærligheden kommer til dig

Vi drømmer alle om at finde kærligheden. Den mand eller kvinde vi vil leve med resten af livet...

Læs mere
Den ny kamasutra

Den ny Kama Sutra er en hyldest til sensualiteten og til seksualiteten i alle dens former. Bogen er skræddersyet til dem, der ønsker at nå frem til nye højder af orgastisk fryd ...

Læs mere
Jeg er ombølget af dig

Den hidtil mest omfattende antologi af danske kærlighedsdigte fra folkevisen til Sophus Claussen.

Læs mere
Når kærligheden kammer over

At elske for meget er, når kærligheden kammer over...

Læs mere
Svigermor/-datter – Hvor svært kan det være?

Ny bog af Karen Søndergaard Jensen, der handler om de morsomme, glædelige oplevelser og de spydige bemærkninger, der er, når man skal forholde sig til et nyt familiemedlem....

Læs mere
Han er bare IKKE vild med dig

Anmeldelse: En bog om alle de undskyldninger, vi har for de mænd vi forelsker os i livet igennem, men som ikke rigtig gengælder disse følelser og hvad det så i virkeligheden drejer sig om: at han slet ikke er interesseret i DIG.

Læs mere
Hulemandens 10 bud

Peter Kærs voldsomt underholdende manual til det primitive køn...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
by Room krus

by Room krus

En spirituel vejleder og clairvoyance<BR>kan være noget for alle

En spirituel vejleder og clairvoyance
kan være noget for alle

Gør det selv, kvinde

Gør det selv, kvinde

Engelsk porcelæn Roy Kirkham

Engelsk porcelæn Roy Kirkham

Nye Bøger
^