Vægmaling<BR> - Økologisk & allergimærket
Engelsk porcelæn Roy Kirkham
Hübsch krus
Betræk til IKEA møbler
Kategori: Parforhold
Kærlighedens vildveje, Connie Kragelund
Redaktionen

Par- og psykoterapeut Connie Kragelunds bog 'Kærlighedens vildveje' er historien om to menneskers følelsesmæssige op- og nedture i et parforhold, som trods de bedste intentioner, får gjort alle de ting, der spænder ben for at kærligheden kan lykkes.

Historien er forfatterens egen og fremstår i sprog og form oprigtig og næsten hudløs ærlig i beskrivelsen af de følelser og reaktioner, som forfatteren oplevede gennem 3 ½ år.

Mange vil sikkert kunne nikke genkendende til episoder, følelser og reaktioner beskrevet i "Kærlighedens vildveje", og mange vil sikkert finde det forløsende at få sat ord på de ofte meget forvirrende og modsatrettede følelser, man oplever i disse skrøbelige forhold.

Bogen rummer endvidere stribevis af gode råd og refleksioner, som forfatteren har udarbejdet på baggrund af egne erfaringer samt mange års erfaringer som privatpraktiserende psykoterapeut.

Som psykolog Lars J. Sørensen skriver i forordet, så udmærker 'Kærlighedens vildveje' sig ved forfatterens evne til at hjælpe og give gode råd, uden hverken at blive belærende eller dogmatisk.

Titel: Kærlighedens vildveje
Forfatter: Connie Kragelund
Forlag: Gobog

-------

Om forfatter og terapeut Connie Kragelund

Connie Kragelund er uddannet traume- og gestaltterapeut, og har siden 1992 drevet terapeutisk praksis på fuld tid. 

Gennem sin uddannelse og mange års erfaring indenfor terapi, har hun tilegnet sig omfattende viden og indsigt i de psykologiske mekanismer, der har indflydelse på vores relationer og tilknytning til andre mennesker.  

En meningsfuld og tilfredsstillende tilværelse

I sin praksis arbejder hun med mennesker, der føler sig udfordret og har svært ved kontakten til andre mennesker. Her møder både mænd og kvinder, singler såvel som folk i parforhold, der har et ønske om, at blive bedre til at takle de udfordringer, de møder i samværet med andre mennesker. Målet er at opnå en rigere, mere meningsfuld og tilfredsstillende tilværelse med gode, tætte relationer, kærlighed, lykkefølelse og succes.

Kom videre efter chok og traumer

Som uddannet traumeterapeut, arbejder Connie Kragelund endvidere med mennesker, der har brug for at få bearbejdet chok og traumer.

For de fleste af os byder livet indimellem på chokerende eller traumatiske oplevelser, der kan være svære at ryste af sig. Får man ikke bearbejdet følelserne, kan det påvirke vores forhold til andre mennesker, vores selvværd og glæden ved livet. Symptomerne kan blandt andet være en følelse af fastlåsthed, angst, kronisk træthed, udmattelse og tristhed.

 

Læs mere om:

Fere veje til mandens hjerte

En bog til alle kvinder, der vil forstå deres mand og kæreste endnu bedre ...

Læs mere
Sig av når du bliver ramt

Parforholdet er en fantastisk mulighed for at udvikle sig og blive voksen for alvor ...

Læs mere
Når lysten forsvinder

Flere og flere kvinder mister sexlysten helt eller delvist. Og problemet fylder mere og mere i psykoterapeutiske og sexologiske klinikker. Ny bog belyser problemet ...

Læs mere
Mars & venus får konfikter

Ny bog af bestsellerforfatteren psykologen John Gray som lærer dig hvordan du kan styrke dit parforhold ved at forstå hvor forskelligt mænd og kvinder reagerer på stress ...

Læs mere
Kunsten at elske sig selv

En bog fyldt med gode råd, indsigt og masser af redskaber til at styrke dit eget selvværd ...

Læs mere
Sådan finder du den rette

Start der, hvor du er, når du er bedst, og mød verden derfra ! Bliv klar til at møde den rette ! Lær at mærke efter, hvem den rette er, når du møder ham !

Læs mere
Find ham du vil have

Ifølge Dr. Phil er der en mand til enhver kvinde, og følger du hans råd, kan du få det nære, kærlige, glædesfyldte parforhold de fleste drømmer om...

Læs mere
Super hot sex

En bog der gløder. Superhot sex er både for par, som lige har mødt hinanden og de som er et fasttømret par med behov for at spice sexlivet lidt op ...

Læs mere
Kærlighed og samliv

Harville Hendrix er en af USA's førende parterapeuter, og hans teori er, at vi vælger vores partner ud fra en række gamle følelsesmønstre og -behov...

Læs mere
Den nødvendige samtale i parforholdet

Denne bog er henvendt til par, som ønsker at forstå hinanden bedre. Den tilbyder et samtalesystem, hvor historier har en central betydning, og giver endvidere indsigt i, hvordan man som partner får tid til refleksion over den andens situation...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Derrière la Porte - Termoflaske

Derrière la Porte - Termoflaske

Tekop - stentøj fra Serax

Tekop - stentøj fra Serax

Ildsted Eva Solo

Ildsted Eva Solo

by Room krus

by Room krus

Nye Bøger
^