Vægmaling<BR> - Økologisk & allergimærket
Derrière la Porte - Termoflaske
Te-sæt med infuser og honningpind
Hübsch krus
Kategori: Parforhold
Kærlighedens vildveje, Connie Kragelund
Redaktionen

Par- og psykoterapeut Connie Kragelunds bog 'Kærlighedens vildveje' er historien om to menneskers følelsesmæssige op- og nedture i et parforhold, som trods de bedste intentioner, får gjort alle de ting, der spænder ben for at kærligheden kan lykkes.

Historien er forfatterens egen og fremstår i sprog og form oprigtig og næsten hudløs ærlig i beskrivelsen af de følelser og reaktioner, som forfatteren oplevede gennem 3 ½ år.

Mange vil sikkert kunne nikke genkendende til episoder, følelser og reaktioner beskrevet i "Kærlighedens vildveje", og mange vil sikkert finde det forløsende at få sat ord på de ofte meget forvirrende og modsatrettede følelser, man oplever i disse skrøbelige forhold.

Bogen rummer endvidere stribevis af gode råd og refleksioner, som forfatteren har udarbejdet på baggrund af egne erfaringer samt mange års erfaringer som privatpraktiserende psykoterapeut.

Som psykolog Lars J. Sørensen skriver i forordet, så udmærker 'Kærlighedens vildveje' sig ved forfatterens evne til at hjælpe og give gode råd, uden hverken at blive belærende eller dogmatisk.

Titel: Kærlighedens vildveje
Forfatter: Connie Kragelund
Forlag: Gobog

-------

Om forfatter og terapeut Connie Kragelund

Connie Kragelund er uddannet traume- og gestaltterapeut, og har siden 1992 drevet terapeutisk praksis på fuld tid. 

Gennem sin uddannelse og mange års erfaring indenfor terapi, har hun tilegnet sig omfattende viden og indsigt i de psykologiske mekanismer, der har indflydelse på vores relationer og tilknytning til andre mennesker.  

En meningsfuld og tilfredsstillende tilværelse

I sin praksis arbejder hun med mennesker, der føler sig udfordret og har svært ved kontakten til andre mennesker. Her møder både mænd og kvinder, singler såvel som folk i parforhold, der har et ønske om, at blive bedre til at takle de udfordringer, de møder i samværet med andre mennesker. Målet er at opnå en rigere, mere meningsfuld og tilfredsstillende tilværelse med gode, tætte relationer, kærlighed, lykkefølelse og succes.

Kom videre efter chok og traumer

Som uddannet traumeterapeut, arbejder Connie Kragelund endvidere med mennesker, der har brug for at få bearbejdet chok og traumer.

For de fleste af os byder livet indimellem på chokerende eller traumatiske oplevelser, der kan være svære at ryste af sig. Får man ikke bearbejdet følelserne, kan det påvirke vores forhold til andre mennesker, vores selvværd og glæden ved livet. Symptomerne kan blandt andet være en følelse af fastlåsthed, angst, kronisk træthed, udmattelse og tristhed.

 

Læs mere om:

Lyst til mere lyst

Kvindelig erotik med manér ! Cecilie Lolk Tommerups bog er en hyldest til kvindelig seksualitet ...

Læs mere
101 myter om parforhold

Hvert andet ægteskab ender med skilsmisse. Mere end 1 million danskere er single. Her kommer Tim Ray med en uventet redningsbåd ...

Læs mere
Hvorfor ...

Hvorfor mænd vil have sex og kvinder har brug for kærlighed. En ny bog om ny viden, cases og gode råd, fra forfatterparet Allan og Barbara Pease ...

Læs mere
Prøverummet

Prøverummet er en bog fuld af erotiske fantasier til danske kvinder. Skrevet af en kvinde, der virkelig kan skrive og fortælle historier ...

Læs mere
Hvem er du utro?

Nu udkommer bogen "Hvem er du utro? – en anderledes bog om kærlighed og utroskab" hvor forfatter Anja Lysholm gør op med det hun kalder "facadetroskab" og "monogamihykleri" ...

Læs mere
Voksentid

Underholdende, vedkommende og dybt rørende roman om den svære, betingelsesløse kærlighed mellem mor og datter ...

Læs mere
Kærlighedens lænker

Hvad gør de kvinder der opdager, at den de elsker viser sig at være en udspekuleret og farlig psykopat? De fleste vælger at leve med det af frygt for de konsekvenser, det kan få, hvis de fortæller det til omverdenen ...

Læs mere
Det handler om kærlighed

Det handler om kærlighed – ikke mindst om selvkærlighed – så simpelt er det faktisk !

Læs mere
Sen sårbare kærlighed

Spørgsmål og svar om at finde sammen, leve sammen og blive sammen ...

Læs mere
Guldkorn til kampklare kællinger

Journalist Helle Kjærulf har skrevet en handlingsorienteret bog med råd og refleksioner omkring kriser og parforhold ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tekop - stentøj fra Serax

Tekop - stentøj fra Serax

Ildsted Eva Solo

Ildsted Eva Solo

Gør det selv, kvinde

Gør det selv, kvinde

En spirituel vejleder og clairvoyance<BR>kan være noget for alle

En spirituel vejleder og clairvoyance
kan være noget for alle

Nye Bøger
^