Kategorier: Livsstil  -  Slank & sund

Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe  

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Slut med mellemmåltider!

Anne Hjernøe troede, hun kunne gå og tabe sig over 20 kilo i fred og ro. Men efter et tv-program fik hun en storm af henvendelser fra folk, der gerne ville vide, hvordan hun havde gjort, og om hun havde nogen gode råd. Derfor har hun skrevet denne bog.

'Spis dig stærk, let og mæ' er kogebogen for alle, der er trætte af kilo, der bare sniger sig på, som årene går. Som måske har prøvet kur efter kur, der ikke virker i længden. Og som hellere vil spise sig let i stedet for at sulte sig ned i vægt.

Bogen indeholder 84 spritnye opskrifter med hver maks. 500 kalorier. Opskrifterne er fordelt over morgen-, middags- og aftensmad, så der er mad til fire fulde uger – eller resten af livet – uden at man går død i kedelige gentagelser. Det er opskrifter på rigtig mad af gode råvarer og med masser af smag.

Kom i gang med at leve stærk, let og mæt

Anne Hjernøe har skrevet bogen i for længelse af sin store succes med Stærk, let og mæt-konceptet, som masser af mennesker allerede har tabt sig efter. Reaktionerne på de to bøger Stærk, let og mæt samt Ligevægt har vist et umætteligt behov for flere sunde opskrifter fra Annes køkken. Anne er en stor fortaler for alle former for motion, træning og bevægelse. Men man kan sagtens tabe sig ved hjælp af kosten alene, for kosten står for 80 procent af et vægttab. Derfor giver en ren kogebog med sunde, kalorielette opskrifter rigtig god mening. Og når man har fået styr på sin kost og er begyndt at tabe sig, kommer lysten til at bevæge sig og blive stærk automatisk.

Effektiv 4 ugers kostplan

Bogen har en fire ugers kostplan med 1500 kalorier pr. dag, som man kan følge som inspiration eller lade være efter behov, for opskrifterne fungerer selvfølgelig også hver for sig. Fordi de er komponeret, så de indeholder lige mange kalorier, kan man bytte rundt på dem, som man vil, inden for døgnet.

Som en ekstra bonus indeholder bogen også lidt opskrifter fra den søde afdeling, som man kan servere eller selv spise, når man trænger til at forkæle sig selv endnu mere, men uden at ens kalorieindtag tipper fuldstændigt.

Titel: Spis dig stærk, let og mæt
Forfatter: Anne Hjernøe
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bestil Spis dig stærk, let og mæt


Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo…

Læs mere
Friske spirer – en guide til spiring

Forestil dig at fremdyrke en bred vifte af skønne sprøde og sunde spirer hjemme i dit eget køkken. Nemt og enkelt. Helt uden jord på fingrene. Oven i købet langt billigere end de kedelige spirer fra supermarkedet. Lyder det fristende?! Så kast dig ud i spirerdyrkning.

Læs mere
Hverdagsglamour af Emily Salomon

Kig med, når Emily Salomon, én af Danmarks populære bloggere, inviterer indenfor i sit fine livsstilsunivers og viser, hvordan hun skaber hverdagsglamour og finder glæde i at lægge lidt mere i sjæl i hverdagens opgaver. Med bogen 'Hverdagsglamour' viser hun, hvordan hun lægger hverdags-make up, hvad…

Læs mere
Simple living

Simple Living er Nadia Plesners enestående fortælling om retten til noget så banalt som en tegning. Allerede inden udgivelse er bogen solgt til filmatisering hos Good Company Films.

Læs mere
Gwyneth Paltrow: Alt det bedste

Gwyneth Paltrow er ikke kun en super dygtig skuespiller, hun er indbegrebet af naturlig skønhed - og udstråler en misundelsesværdige naturlig gnist og charme. Men i bogen ”It´s all good” fortæller hun, at det sunde udseende ikke er noget der kommer af sig selv; En sommerdag fik hun, oven på en lang…

Læs mere
Kram i madkassen

Går du også op i at lave gode madpakker, og har du brug for frisk inspiration til at få nogle nye, nemme, sunde og velsmagende indslag i kassen? Så er denne bog lige noget for dig!

Læs mere
Kunsten at være kvinde af Caitlin Moran

Nu genudgives Caitlin Morans bestseller i pocket-format!

Læs mere
Verdens nemmeste meditation

En helt konkret guide til, hvordan du får meditation inkorporeret i en travl hverdag.

Læs mere
Den Ultimative Anti Age-Guide

Den populære forfatter og ernæringsekspert Thorbjörg Hafsteinsdottir udkommer nu med den nye bog "Skønhedsbog" der handler om hvordan din hud fortæller om dine madvaner - og hvordan du kan lave dem om. Thorbjörg Hafsteinsdottir blev kendt i hele Danmark, da hun udkom med bestselleren "10 år yngre på…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^