Tank top & t-shirt B. Copenhagen
Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
MIIEGO AL3+ FREEDOM
Stor LED pære
Kategorier: Livsstil  -  Familien
Rollinger og roulader

Da Sif Orellana udgav bogen 'Krudtugler & kanelsnegle' blev det hurtigt en bestseller med foreløbig 110.000 solgte eksemplarer. Nu følges den populære bog op med bogen 'Rollinger & Roulader', en smuk og inspirerende livsstils- og inspirationsbog med fokus på hverdagen med børn.

Bogen byder på opskrifter, lege, kreative aktiviteter, tips opg idéer, som kan inspirere til hyggeligt samvær uanset årstiden. Indimellem er der blevet plads til refleksioner over livet som børnefamilie, og også til en lille buket charmerende historier til oplæsning. Bogen er rigt illustreret med masser af stemningsfulde fotos af Søren Gammelmark.

Spænd sikkerhedsbæltet, og bered dig på en oplevelsesrig rejse ind i Sifs kreative og gastronomiske univers!

Titel: Rollinger & Roulader – Opskrifter, tips og idéer til familier med børn
Forfatter: Sif Orellana 
Forlag: Gyldendal
Bestilling: Bogen kan bestilles her >>

Stenalderkost

Med den amerikanske ernæringskonsulent Diane Sanfilippos bog, har du både et overskueligt opslagsværk, nemme og let tilgængelige anvisninger og mere end 100 alsidige opskrifter på lækre paleo-retter.

Læs mere
Håndbog for halvgamle krager

Sætter du kommaer i dine sms’er? Er du begyndt at gå til tango, line dance, stavgang eller at synge i gospelkor? Hvis ja, så er det nok på tide at indse, at du er en halvgammel krage ...

Læs mere
At holde fast i en sund livsstil

Hvor er det ærgerligt og spild af gode intentioner, når man har sat sig et mål, blot for at skulle sande, at man ikke har rygrad nok til at modstå fristelse og at man - inden man får set sig om - har opgivet at holde det løfte, man havde givet sig selv. Og netop udfordringen at holde fokus og nå...

Læs mere
Kickstart din nye, sunde livsstil

Fra forfatteren til de populære kogebøger "Lækkermad" og "Lykkemad", kommer nu en bog, som vil hjælpe dig til varige sunde livsstilsændringer.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Graviditetstest<BR>– Hvornår er den sikker?

Graviditetstest
– Hvornår er den sikker?

Ophæng med kroge

Ophæng med kroge

Ogawa Kazumasa poster

Ogawa Kazumasa poster

Kodanska skål

Kodanska skål

Nye Bøger
^