Kram i madkassen

Kategorier: Livsstil  -  Familien

Kram i madkassen 

Går du også op i at lave gode madpakker, og har du brug for frisk inspiration til at få nogle nye, nemme, sunde og velsmagende indslag i kassen? Så er denne bog lige noget for dig!

'Kram i madkassen' er en omfattende samling af Sif Orellanas største madpakkehits fra hendes forfatterskab krydret med et læs helt nye. Bogen byder på hele 60 sunde, velsmagende og mættende madpakkeindslag og kommer hele vejen rundt i kostpyramiden. Alle opskrifterne er udviklet, afprøvet og gennemtestede i Sifs eget køkken, og hendes sønner og deres kammerater har fungeret som hendes kvalitetsbevidste smagsdommere.

Solgt i 9.200 eksemplarer
- kåret til 'Danmarks bedste' og nomineret til 'Verdens bedste'

Sif Orellana er en af Danmarks mest afholdte og betroede familiekogebogsforfattere. I “Kram i madkassen” tilbyder hun en bred vifte af idéer og indslag til madpakken, dit barn vil elske – fra lækkert madbrød med fyld, til sunde snacks, farvestrålende salater, forvandlingsdeje og små søde overraskelser. Alt er præsenteret i et univers fuld af stemningsfulde og skønne fotografier. 

Titel: Kram i madkassen
Forfatter: Sif Orellana
Forlag:  Tinkerbell Books
Grafisk design:  Charlotte WIndsløw Brixen
Fotograf: Sif Orellana
Bestilling:  Bogen kan bestilles her >>

Nærmere noget

Du behøver hverken dyrke yoga eller tro på reinkarnation for at kunne forstå og drage nytte af Simon Krohns introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen ...

Læs mere
Stenalderkost

Med den amerikanske ernæringskonsulent Diane Sanfilippos bog, har du både et overskueligt opslagsværk, nemme og let tilgængelige anvisninger og mere end 100 alsidige opskrifter på lækre paleo-retter.

Læs mere
Håndbog for halvgamle krager

Sætter du kommaer i dine sms’er? Er du begyndt at gå til tango, line dance, stavgang eller at synge i gospelkor? Hvis ja, så er det nok på tide at indse, at du er en halvgammel krage ...

Læs mere
At holde fast i en sund livsstil

Hvor er det ærgerligt og spild af gode intentioner, når man har sat sig et mål, blot for at skulle sande, at man ikke har rygrad nok til at modstå fristelse og at man - inden man får set sig om - har opgivet at holde det løfte, man havde givet sig selv. Og netop udfordringen at holde fokus og nå…

Læs mere
Kickstart din nye, sunde livsstil

Fra forfatteren til de populære kogebøger "Lækkermad" og "Lykkemad", kommer nu en bog, som vil hjælpe dig til varige sunde livsstilsændringer.

Læs mere
Rollinger og roulader

Da Sif Orellana udgav bogen 'Krudtugler & kanelsnegle' blev det hurtigt en bestseller med foreløbig 110.000 solgte eksemplarer. Nu følges den populære bog op med bogen 'Rollinger & Roulader', en smuk og inspirerende livsstils- og inspirationsbog med fokus på hverdagen med børn.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^