At holde fast i en sund livsstil

Hvor er det ærgerligt og spild af gode intentioner, når man har sat sig et mål, blot for at skulle sande, at man ikke har rygrad nok til at modstå fristelse og at man - inden man får set sig om - har opgivet at holde det løfte, man havde givet sig selv. Og netop udfordringen at holde fokus og nå sine mål, er noget at det Sif Orellana skriver om i bogen 'Gartnerinden og Lykkesmeden'. For selv om bogen er en næsten uudtømmelig inspirationskilde til et sundere og mere tilfredsstillende liv, så erkender Sif, at man, selv med de allerbedste intentioner, kan komme til kort.

Hold dig til planen ved hjælp af visualisering
"Det er ikke altid nemt at forpligte sig til et mål og overholde et løfte, man har givet sig selv" medgiver hun. Hun har, ligesom mange andre, selv oplevet kampen mange gange. Men hun har opdaget, at hun ved hjælp af en enkelt teknik, ofte har held til at genfinde sit fokus og modstå fristelser og overspringshandlinger: 
"Du kender sikkert situationen: Du har sat dig for, at du ikke vil spise søde sager i hverdagene, men så en halvstresset onsdag eftermiddag, hvor du endnu ikke har nået din frokost, fejrer en kollega fødselsdag med kager til alle. Du mærker mundvandet løbe og tænker: 'Man kunne vel gøre en enkelt lille undtagelse. Bare én...'. Men det er her, du skal stoppe dig selv og - inden du langer til fadet - skynde dig i stedet at visualisere, at du sætter tænderne i kagen og guffer den i dig. Du vil snart mærke, hvordan trangen til kage faktisk aftager ved blot at visualisere, at du spiser den. Nu har du muligvis dårlig samvittighed over, at du har måtte snyde dig selv på den måde, men måske var det lige det, du havde brug for, for at holde dig i skindet. Og din handling er vel således også et bevis på, at du har både selvbeherskelse og integritet."
Så ros dig selv, for at have klaret udfordringen, opfordrer Sif, og sørg for at plante øvelsen forrest i baghoved, så du kan hive den frem, når du står i en situation, hvor du igen føler dig fristet til at bryde dine løfter til dig selv.

En smuk og anvendelig guide til et rigere liv 
Med Sif Orellanas 'Gartnerinden & Lykkesmeden' får du flere hundrede smukke og inspirerende sider fulde af Sifs kloge og helt jordnære råd samt redskaber til, hvordan du kan få mere ud af livet. I bogen kommer hun omkring kost og sund livsstil, familieliv, job og karriere, tidsstyring og anvendelige ideer til, hvordan du får mere nærvær og balance i hverdagen.

Titel: Gartnerinden og Lykkesmeden – Om at opdyrke livets muligheder og skabe sin egen lykke

Forfatter: Sif Orellana
Forlag: Tinkerbell Books ApS
Bestilling: Bestil online

Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo…

Læs mere
Friske spirer – en guide til spiring

Forestil dig at fremdyrke en bred vifte af skønne sprøde og sunde spirer hjemme i dit eget køkken. Nemt og enkelt. Helt uden jord på fingrene. Oven i købet langt billigere end de kedelige spirer fra supermarkedet. Lyder det fristende?! Så kast dig ud i spirerdyrkning.

Læs mere
Hverdagsglamour af Emily Salomon

Kig med, når Emily Salomon, én af Danmarks populære bloggere, inviterer indenfor i sit fine livsstilsunivers og viser, hvordan hun skaber hverdagsglamour og finder glæde i at lægge lidt mere i sjæl i hverdagens opgaver. Med bogen 'Hverdagsglamour' viser hun, hvordan hun lægger hverdags-make up, hvad…

Læs mere
Simple living

Simple Living er Nadia Plesners enestående fortælling om retten til noget så banalt som en tegning. Allerede inden udgivelse er bogen solgt til filmatisering hos Good Company Films.

Læs mere
Gwyneth Paltrow: Alt det bedste

Gwyneth Paltrow er ikke kun en super dygtig skuespiller, hun er indbegrebet af naturlig skønhed - og udstråler en misundelsesværdige naturlig gnist og charme. Men i bogen ”It´s all good” fortæller hun, at det sunde udseende ikke er noget der kommer af sig selv; En sommerdag fik hun, oven på en lang…

Læs mere
Kram i madkassen

Går du også op i at lave gode madpakker, og har du brug for frisk inspiration til at få nogle nye, nemme, sunde og velsmagende indslag i kassen? Så er denne bog lige noget for dig!

Læs mere
Kunsten at være kvinde af Caitlin Moran

Nu genudgives Caitlin Morans bestseller i pocket-format!

Læs mere
Verdens nemmeste meditation

En helt konkret guide til, hvordan du får meditation inkorporeret i en travl hverdag.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Nye Bøger
^