Kom I Form Til Halvmaraton, Anders Ejbye-Ernst

Kom I Form Til Halvmaraton, Anders Ejbye-Ernst 

Drømmer du om at løbe dit først halvmaraton? Manglende motivation til overhovedet at starte på løbetræning eller vil du gerne forbedre tiden på dine vante 10 kilometersrute? Så kan bogen 'Kom i form til halvmaraton på 100 dage', være vejen frem. Bogen giver dig en komplet opskrift på, hvordan du kommer i gang, optimerer din løbetræning, booster din motivation, minimerer din skadesrisiko og forbedrer dine tider.

"Fra dag et var det mit mål, at bogen skulle kunne læses og blive brugt af alle løbere, både nybegynderen og den øvede supermotionist," fortæller bogens forfatter, den professionelle løber og journalist Anders Ejbye-Ernst. "Det har ligeledes været min hensigt, at bogen fra ende til anden skulle være en lang guide, der når rundt om alle de nødvendige aspekter af løberlivet. Hvis du har bogen ved din side, kan du altså blive klar til halvmaraton på 100 dage – selv hvis du bor på en øde ø uden internet!".

Bogen indeholder: 

  • 8 træningsprogrammer, der gør dig klar til halvmaraton på 100 dage. Programmerne er skræddersyede til løbere på forskellige niveauer lige fra nybegynderen til elitemotionisten og testet i virkeligheden.
  • 4 træningsprogrammer, der på lyntid gør dig klar til at gennemføre et maraton, efter du har løbet halvmaraton.
  • Tips og tricks til at forebygge og undgå løbeskader, bl.a. ved at styrke kroppens svageste muskler og sener.
  • Hjælp til at optimere din restitution, så din krop bygger sig stærkere og sundere efter hver løbetur.
  • Råd til at finde de rigtige løbesko, løbetøj og løbegadgets, så du er godt klædt på til alle årstider og underlag.
  • En grundig gennemgang af de motivationsværktøjer, der booster din mentale styrke, så du har lyst og vilje til at træne, uanset at vejret er dårligt, eller energiniveauet er lavt.
  • En letforståelig teoretisk gennemgang af de træningsmetoder, der findes inden for langdistanceløb, så du forstår strukturen bag dit træningsprogram.
  • En grundig gennemgang af, hvordan du spiser dig til bedre resultater, ved at indtage sund kost og væske på de rigtige tidspunkter før træningen.
  • En udførlig guide til, hvordan du kan få det maksimale ud af din krop, når du skal løbe halvmaraton og maraton.
  • Eksempler fra Anders’ karriere som eliteløber, der viser, hvordan rigtig – og forkert træning – påvirker kroppen og din løbeform..

Bogen er baseret på Anders Ejbye-Ernsts mere end 20 års erfaring som topløber, først som ungdoms- og siden som seniorløber. Endvidere har han brugt sit store kildenetværk som sundhedsjournalist og eliteløber. Gennem det seneste år har Anders Ejbye-Ernst bl.a. interviewet læger, eliteløbere, toptrænere, ernæringseksperter og skadesbehandlere. Derudover har han gennem sin research læst et utal af idrætsstudier for at sikre, at bogen er proppet med den bedste og nyeste viden inden for løb og sundhed.

 

Titel: Kom i form til halvmaraton på 100 dage
Forfatter: Anders Ejbye-Ernst
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bogen kan bestilles her >>

Stretching

anmeldelse: ***** Den stressfrie vej til en flot og smidig krop. Øvelserne kræver ikke udstyr eller specielt god plads, og kan derfor udføres, hvor og hvornår det passer ind i ens tidsskema ...

Læs mere
Motion fremmer sundhed og trivsel

Fysisk aktivitet behøver ikke være en tidsrøver for at virke ...

Læs mere
Powerwalk

En introduktion til motionsformen powerwalk. Det er nemt, kræver ikke meget udstyr og giver både motion, en god figur og virker positivt på psyken ...

Læs mere
Pilates basic med Lotte Paarup

Lotte Paarups 'Pilates Basic' er dvd’en, der lærer dig de effektive teknikker for Pilates træning. Med den får du et program, der er grundigt instrueret, og hvor du kan slå både musik og tale til og fra, afhængigt af dine ønsker. Pilates Basic er også dvd’en du kan bruge til at komme i form, træne…

Læs mere
Løb dig i superform

Løb dig slank gør det enkelt, at blive slank med effektiv løbetræning ...

Læs mere
Politikens løbebog

Bogen giver inspiration til at starte som løber, eller nye udfordringer til den rutinerede løber ...

Læs mere
Den store pilatesbog

Pilates er et træningsprogram bestående af stræk- og styrkeøvelser, der øger kroppens styrke og spændstighed, men også bidrager til en bedre kropsholdning, større smidighed og bedre balance ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^