Forfattere: Divya Das og Manu Sareen
Omfang: 172 sider
Forlag: Lindhardt & Ringhof
Et madkursus blev begyndelsen på et nyt venskab og en kulinarisk rejse for bogens to forfattere, som begge har rødder i Indien men er vokset op i Danmark.
Med stor kærlighed til indiske madtraditioner og barndommens erindringer om familiemåltiderne, har forfatterne genopdaget og gendigtet det indiske køkken. Et køkken de er vokset op med, og som har dannet grundlag for den mad, de laver til familie og venner i dag.
Vores indiske køkken præsenterer en lang række traditionelle indiske opskrifter fra både det lette sydindiske køkken og det mere tunge nordindiske køkken. Bogen indeholder desuden mange lækre retter til vegetarer.
Alle opskrifter er lavet med råvarer, som er tilgængelige i Danmark. Og udgangspunkt er, at ret-terne hverken skal være komplicerede at købe ind til eller at lave.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
