Fødevarehuset Løgismose er kendt for deres udvalg af lækre kvalitetsvarer- og nu er de klar med en smuk og inspirerende kogebog, hvor de præsenterer en stribe af deres allerbedste opskrifter. Bogen har fokus på det enkle måltid i hverdagen og den gode gæstemad, hvor man har tid til at gå og pusle i køkkenet. De 80 opskrifter er enkle at gå til og tilberedt på de råvarer, som er tilgængelige i vintersæsonen. Der er opskrifter på alt lige fra god mysli til morgenmad, hjemmelavede sild til frokost til en variation af bondepige med slør, over gode klassikere som boeuf bourguignon og cassoulet til moderne retter med fisk og skaldyr og endelig de lækreste desserter. Opskrifterne er samlet og redigeret af kokken Anders Vald, som er daglig projektleder i Løgismose. De smukke fotos er taget af Anders Schønnemann, som er en af Danmarks allerdygtigste madfotografer.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
