Titel: Vegetariske perler året rundt - Livgivende mad med omtanke
Forfatter: Ester Andersen
Med Vegetariske perler året rundt - livgivende mad med omtanke har du en ganske særlig vegetarkogebog, som bygger på en vegetarisk tradition med særlig fokus på ingrediensernes sammensætning og tilberedning. Bogen er skrevet af den 84-årige Ester Andersen og bygger på hendes 65 års erfaring som vegetar.
Med bogen kan du gå på opdagelse i en komplet opskriftsamling fra det sunde, grønne køkken. Opskrifterne bygger på den danske madtradition og på brugen af gode og traditionelle råvarer. Lær hvordan du opbygger et fuldt vegetarisk måltid, med både råkost og hovedret, næringsrige retter som gør mæt og tilfreds til både hverdag og fest, og lær hvordan du sammensætter og tilbereder det vegetariske måltid så du undgår ubehag i maven - hvilket ellers kan afholde en del fra at gå i gang med det vegetariske køkken ...
I et interview til Fyens Stiftstidende, fortæller forfatteren om hendes egen motivation for, at hun i sin tid valgte at leve som vegetar. Her fortæller hun, at hun som 19-årig var overvægtig og led af ledegigt.
”Min moster foreslog, at jeg blev vegetar.” fortæller forfatteren i interviewet. ”Jeg gjorde som hun sagde og det hjælp. Jeg tabte de overflødige kilo og gigten forsvandt. Siden har jeg levet som vegetar.”
I bogen videregiver hun, sammen med opskrifterne, sine ideer og tanker om hvordan man, gennem at spise og leve grønt, øger livskvaliteten – og hun samler generationers råd om madens helbredende værdi, som kilde til glæde og sundhed.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
