Forfatter: Trine Hahnemann
Med udgangspunkt i de nordiske råvarer og de 8 officielle kostråd viser Trine Hahnemann vejen til en sundere livsstil, som ikke går på kompromis med velsmag og glæden ved at spise.
Det handler om sund fornuft, planlægning, balance og mådehold, når livsstilen skal ændres. Om at stille krav til de fødevarer, man putter i munden, og om at tænke på miljøet og bruge lokale råvarer.
Derfor er bogens opskrifter lavet på baggrund af principper om, at man skal spise i overensstemmelse med sæsonerne og det område, man bor i. Kosten balanceres på fornuftig vis mellem proteiner, kulhydrater og fedt. Grønsager, korn, frugt, fisk og en lille smule kød udgør et sundt og nærende livsgrundlag.
Bogen er illustreret med fantastiske billeder af fotografen Lars Ranek, hvis madbilleder bliver vist i både danske og internationale madmagasiner.
Om forfatteren
Trine Hahnemann er direktør i virksomheden Hahnemanns køkken, der laver kantinemad til mere end 2400 mennesker i Storkøbenhavn. Hun har en række kogebogudgivelser bag sig bl.a. Det skandinaviske køkken og 365 hverdagsretter.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
