Black Friday 2020 Georg Jensen
Danmarks Dufte: Time for Hygge
Julepynt - Dansk design fra FELIUS
Black Friday 2020 Schiang Living
Kategori: Kogebøger
Sunde grønne retter

Spis masser af grønt og sundt uden at være fanatisk. Det er udgangspunktet for Anne Hjernøes nye indbydende kogebog, der følger op på succesen 'Sunde salater'.

I 'Sunde grønne retter' får du hjælp til selv at skrue op for det grønne og det sunde i dit eget køkken.
Bogens opskrifter repræsenterer den mad, som Anne Hjernøe og hendes familie spiser til hverdag – og til fest. Det er mad, der er lavet af sunde, gode og rene råvarer, hvor det grønne altid er i centrum.
Der er opskrifter på sunde og velsmagende grøntsagsretter, mættende varme og kolde supper, nye skønne salater samt ikke mindst et væld af Annes yndlingsfiske- og skaldyrsopskrifter. Kød er der en lille smule af i nogle af opskrifterne, men her som tilbehør eller drys.
”De grønne retter her i bogen er alle sammen rykket ind i mit køkken for at blive. De repræsenterer på allerbedste vis Annes køkken – min måde at spise på. Jeg synes, det er rart at spise mange grøntsager. Man bliver mæt på en dejligt energisk måde. Jeg har altid været flexitar uden måske helt at vide det, da begrebet først kom mig for øre her for et par år siden. En flexitar er en person, der hovedsageligt spiser grønne retter, men gerne kombinerer dem med fisk og skaldyr – samt kød, men bare ikke hver dag,” fortæller Anne Hjernøe i bogen.

OM FORFATTEREN
Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok. Hun er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært bl.a. har lavet programmet AnneMad og senest sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller og danske øer i en langrække tema-lørdage. Anne er desuden forfatter til diverse kogebøger, senest bestselleren 'Sunde salater', men også 'Annes syltebog', 'Politikens bog om tapas', 'Det gode køkken - sund mad mod kræft', 'AnneMad', 'AnneMad med mere', 'Annes julekalender' og' Annes spisekammer' - alle fra Politikens Forlag.

Titel: Sunde grønne retter
Forfatter:  Anne Hjernøe
Forlag: Politikens Forlag

Grønt i front i klimakøkkenet - Lækre og nemme klimavenlige retter af Ditte Ingemann

I Danmark er der stort fokus klima, bæredygtighed, dyrevelfærd og CO2. Alle bakker op om at der må gøres en indsats for at nedbringe overforbruget, men for den enkelte forbruger, er det ikke altid nemt at gennemskue, hvordan man bedst yder sit, for at værne om miljøet.

Læs mere
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske...

Læs mere
Hey! Det er snyd - Skyd genvej i køkkenet

Med bogen 'Hey! Det er snyd – Skyd genvej i køkkenet' for du madskribenten Julie Heys smukke, inspirerende samling af super nemme opskrifter på mad til hverdag og fest.

Læs mere
Friske spirer – en guide til spiring

Forestil dig at fremdyrke en bred vifte af skønne sprøde og sunde spirer hjemme i dit eget køkken. Nemt og enkelt. Helt uden jord på fingrene. Oven i købet langt billigere end de kedelige spirer fra supermarkedet. Lyder det fristende?! Så kast dig ud i spirerdyrkning.

Læs mere
Hverdag, af Anne Hjernøe

Anne Hjernøes nye store kogebog 'Hverdag' indeholder over 200 opskrifter på gode hverdagsretter og er gennemillustreret med skønne fotos. En bog, der bør stå på køkkenhylden hos enhver moderne familie anno 2017.

Læs mere
Majas kager, af Maja Vase

Hvis du elsker at bage, så har du formentlig ofte været forbi Majavase.dk. Med mere end 223.000 følgere, er Maja Vase en af Danmarks mest populære kage- og dessertbloggere, kendt for sin kreativitet og sin evne til at få næsten hvilken som helst hjemmebagte til at ligne et konditorværk.

På sin...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Køkkenrulleholder

Køkkenrulleholder

Ophæng med kroge

Ophæng med kroge

Interdesign

Interdesign

5 uundværlige køkkengadgets

5 uundværlige køkkengadgets

Nye Bøger
^