Vi anbefaler!
Forfatter: Katrine Klinke
Omfang: 184 sider
Forlag: Thaning & Appel
Smørrebrød er dansk madtradition i sin reneste form men en tradition, der trænger til at fornyes. Alt for længe har vores klassiske frokost svømmet rundt i frituregryder og for salte og dårlige pålægsvariationer.
Katrine Klinken er en af dem, der gør noget ved behovet for en fornyelse af den danske smørrebrødstradition. En fornyelse, der bygger på det gode i traditionelt smørrebrød, men samtidig udnytter, at det danske køkken har udviklet sig siden midten af 1800-tallet.
Katrine Klinken bruger auberginesmørelse og tapenade. Sushi-ingefær og mangosalsa. Hun inspirerer til at lave kvalitetssmørrebrød af ordentligt brød, gedigent pålæg og pynt, der passer til årstiden. Og bogen har selvfølgelig alle de praktiske tips og nødvendige grundopskrifter på brød, smørelse og pålæg.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
