Forfatter: Kille Enna
Det stigende salg af økologiske fødevarer herhjemme har afstedkommet en øget interesse for at finde ud af, hvor de gode varer kommer fra, og hvordan de bliver avlet og dyrket. Kille Enna fortæller i sin bog SMAG om de økologiske og biodynamiske landmænd og gartnere rundt omkring i landet, som alle er dybt engagerede i deres arbejde med at frembringe hver deres råvarer af den bedste kvalitet til vores middagsborde.
Med bogen får vi Killes bud på, hvad de danske økologiske råvarer kan bruges til, i form af 90 nemme opskrifter på måltider og søde sager, der lover store SMAGsoplevelser.
Med en sødme, friskhed og lethed, der er gennemgående for bogen, serverer Kille alt fra bagt vildlaks med spicy topping, kartoffel-ærtecurry og cremet porre-citronsuppe med kylling til rabarberpickels, ribs-citronverbenasorbet og chokolade-pastinakmuffins med roser og kardemomme.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
