Forfatter: Rosa Sala Burgaya
Omfang: 224 sider
Rosas spanske køkken er en personlig kogebog, fuld af anekdoter fra Rosas barndom og ungdom i Catalonien og med fortællinger om madens og råvarernes historie og traditioner. Bogens opskrif-ter er enkle, “ærlige” og lige til at gå til. De spænder fra entremeses og supper over kød- og grøntsagsretter til desserter, og de egner sig både til hverdag og fest.
Det er både tale om klassiske spanske retter og om Rosas egne opskrifter – inspireret dels af de gamle retter, hun lærte i sit barndomshjem, dels af det moderne køkken og folk som mesterkok-ken Ferran Adrià fra den catalanske restaurant elBulli, som Rosa har inviteret til at have en op-skrift med i bogen.
Rosa Sala Burgaya har siden 1984 boet i Danmark. Fra basen i Odense driver hun sammen med sin mand en forretning med spanske vine og specialiteter samt et succesfuldt cateringfirma. Hun afholder endvidere kurser i spansk mad i Meyers Madhus.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
